U bent hier

artikelen

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Alles in één

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 07/17/2018 - 15:00

Ben je op zoek naar een Alles in 1 pakket? Bij heel veel aanbieders kan je voordelig een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen, én televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract lopen bij één provider waardoor je vaak korting krijgt op je abonnementskosten. Er is altijd wel een mooie aanbieding te vinden. Wel zo voordelig want je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Alles in een

Ontdek nieuwe muziek online

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 07/16/2018 - 15:56

Op muziektips.com, een nieuwe website die onlangs online is verschenen, kan je makkelijk nieuwe muziek leren kennen en ontdekken. Op de site worden eigen top tiens van beste muziekalbums samengesteld, maar je vindt er evengoed meer objectieve lijsten van de bestverkochte cd's van de voorbije maand in heel veel verschillende genres.

Artrose tegengaan

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 06/27/2018 - 22:59

Met name bij ouderen is artrose een veelvoorkomende kwaal. Voor veel mensen is het niet alleen een aandoening die sommige bewegingen wat stroever maakt, of iets wat maakt dat sommige dingen net even wat minder lekker gaan. Voor veel mensen is het heel beperkend, en doen bepaalde bewegingen of buigingen enorm veel pijn. Het kraakbeen in de gewrichten en wervels is dan zo ver weggesleten, dat je botten nog maar heel stroef kunnen bewegen, en schaven ze elkaar bijna. Dit doet natuurlijk veel pijn, en zorgt dat die bewegingen soms vrijwel onmogelijk worden.

Glasvezel vergelijken

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 06/19/2018 - 12:55

Glasvezel vergelijken

Wil je glasvezel vergelijken? Dan heb je in de huidige markt keuze tussen veel verschillenden glasvezel aanbieders. Zo zijn er ruim 8 verschillende internet providers die op landelijke schaal glasvezel abonnementen aanbieden aan consumenten. Deze consumenten hebben keuze uit bijna 90 verschillende pakketten die variëren in het type pakket, zoals alles in 1 of alleen internet, internetsnelheid en natuurlijk in prijs.

Karpet in je huis

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 03/23/2018 - 22:54

Als je thuis komt moet je eigen huis prettig aanvoelen, er is dan ook niets fijner dan een interieur dat gezelligheid, warmte en knusheid uitstraalt. Om dit gevoel te creëren is het onder andere een leuk idee om een karpet in huis te nemen. Vintage en geweven karpetten zijn dan nu ook best wel in trek. Deze karpetten zie je dan ook in vele verschillende maten en kleuren voorbij komen, waardoor er vast wel een leuk bij jou in huis staat.

Vintage Karpetten

Vaar trends 2018

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 03/22/2018 - 12:19

Vaar trends 2018

Het is inmiddels als een aantal maanden 2018, maar het vaarseizoen moet nog beginnen.
Voor ons altijd een mooi moment om al de trends voor het komende seizoen op een rij te zetten. Om een tipje van de sleur te geven 2018 wordt het jaar van elektrische varen.

Trend 1

De overgang van een benzine of dieselmotor is nu echt doorgebroken.

Naast dat het meedraagt aan een schoner milieu hebben de pleziervaarders door dat er nog vele extra voordelen aan elektrische varen zitten.

Glasvezel internet vergelijken

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 03/16/2018 - 21:51

Wanneer er in uw woonplaats een glasvezelnetwerk is aangelegd kunt u met een gerust hart voor een internet abonnement via glasvezel kiezen. Waarom? Het antwoord op deze vraag is vrij gemakkelijk. Glasvezel biedt u internet dat niet alleen razendsnel maar ook nog eens uitermate betrouwbaar is. Storingen zullen net zo als traag internet tot het verleden behoren. Wanneer u de snelheden van ADSL en kabelinternet met die van glasvezel goed bekijkt zult u vaststellen dat de snelste verbindingen via glasvezel tot stand komen.

Oplevering zes aardgasvrije woningen aan De Nieuwe Gast in Zuidhorn

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 03/15/2018 - 13:49

Woensdag overhandigde wethouder Fred Stol officieel de sleutel aan één van de zes kopers van een aardgasvrije woning in woonwijk de Oostergast in Zuidhorn.

Wethouder Fred Stol: “Door de oplevering van deze duurzame woningen in de Oostergast hopen wij het goede voorbeeld te geven. In de nieuwbouw is het zaak om zo snel mogelijk van aardgas naar duurzame warmte te gaan.”

Zuidhorn wil geen Gronings gas meer

Ontdek de beste films en series van het moment

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 03/13/2018 - 14:59

Op DVDfilmtips ontdek je de bestverkochte dvd's en blu-rays van het moment in verschillende genres. Het gaat op de website om top tien lijsten van de redactie van DVDfilmtips zelf, maar evengoed om algemene lijsten van de best verkochte dvd's in Nederland en België, of favoriete films en series bij kijkers wereldwijd. Elke lijst wordt daarbij voortdurend up to date gehouden.

Dit moet je weten voordat je een nieuwe televisie koopt

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 03/08/2018 - 14:16

Wat zijn nu de belangrijkste aspecten om op te letten voordat je een nieuwe televisie aanschaft? De zoektocht naar het perfecte exemplaar kan een ongeorganiseerde chaos worden. Om dat te voorkomen helpen we je vooruit. Om meer inzicht te krijgen in de beste manier om een nieuwe televisie te bemachtigen zetten we de belangrijkste punten onder elkaar. Van het uiterlijk tot aan de technische aspecten, hier moet je op letten het kopen van je nieuwe televisie.

Vertaalbureau Engels of vertaler Engels? Wat zijn de voor- en nadelen?

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 03/04/2018 - 11:47

De keuze voor een vertaalbureau Engels of een freelance vertaler Engels zijn geheel afhankelijk van waar u behoefte aan heeft en waar we naar op zoek bent. Welke dienst heeft u nodig? Om wat voor soort tekst gaat het? Bij heel grote projecten zal het sneller gaan om het document door zoveel mogelijk vertalers tegelijk te vertalen.

3 goede redenen om aan de slag te gaan als freelancer

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 03/01/2018 - 15:36

Steeds meer bedrijven gaan opzoek naar externe experts die kunnen helpen bij projecten of opdrachten. We zien ook dat steeds meer mensen als zelfstandige aan de slag gaan. Hier zijn enkele risicos's, maar ook enkele grote voordelen aan verbonden. Hieronder leest u 3 heel goede redenen om als freelancer aan de slag te gaan.

Goedkoop internet

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/23/2018 - 13:37

Internet kan goedkoper alleen weten veel mensen dat niet. Door goed te vergelijken en alle aanbieders en aanbiedingen met of onder cadeau netjes op een rijtje te zetten is goedkoop internet op jouw adres makkelijk te realiseren.

Alles in 1 vergelijken

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 02/21/2018 - 18:26

Alles in 1 vergelijken, overstappen en besparen is nog steeds één van de grootste hobbies van de Nederlanders. Alles in 1 pakketten zijn namelijk zeer populair en de aanbieders gooien de ene na de andere aanbieding op de markt. Tot van de mooiste websites voor het vergelijken van alles in 1 pakketten behoort Allesin1vergelijken.org waar je door middel van de postcodecheck comfortabel door een beknopt overzicht kunt bladeren en de diverse aanbieders met elkaar kunt vergelijken.

Ziggo Glasvezel

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 02/21/2018 - 10:02

De meeste aanbieders van alles in 1 paketten bieden die ook via glasvezel aan. Ziggo glasvezel hoor je wel eens zeggen, maar eigenlijk klopt het niet helemaal dat Ziggo glasvezel aanbiedt. Ziggo biedt haar diensten eigenlijk alleen maar via kabel aan en wordt daarom ook ook vaak kabelaar genoemd.

Stalen profielen, wat zijn het en waarvoor gebruik je ze

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/09/2018 - 22:09

Om de titel te kunnen beantwoorden zullen we eerst wat dieper op het materiaal staal ingaan. Want wat is dit? Staal is een legering, dat bestaat uit koolstof en ijzer. Het heeft een hoge treksterkte en hardheid. Daardoor is het zeer geschikt voor constructies in de bouw. Maar staal is ook zeer geschikt voor vele andere doeleinden.

Een stalen profiel, is dus een profiel van staal dat bestaat uit een bepaald vorm, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een kokervorm. Er zijn vele verschillende soorten stalen profielen. Ik zal er een paar toelichten:

Het auto rijden van deze tijd

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/09/2018 - 21:26

Alles gaat met de tijd mee, zo ook het auto rijden, in plaats rijden op benzine of diesel kun je er tegenwoordig voor kiezen om (deels) elektrisch auto te gaan rijden. Er zijn 3 soorten van elektrisch auto rijden:

1. Elektrische auto’s
Optie een is het volledig elektrisch auto rijden. Doordat je dit doet stoot je geen CO2 uit, wat automatisch beter is voor het milieu.

Generieke medicijnen

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 02/04/2018 - 14:35

Het ontwikkelen van medicijnen tot aan het moment dat ze op de markt gebracht worden is een tijdrovend en zeer kostbaar proces, waar grote financiële risico’s aan verbonden zijn. Om er voor te zorgen dat fabrikanten toch brood zien in het ontwikkelen van nieuwe medicijnen, zijn er wettelijke regels die de fabrikant beschermen tegen namaak. De fabrikant kan een octrooi of patent aanvragen op een nieuw medicijn en hij is dan 20-25 jaar de enige die dit medicijn mag produceren.

Geavanceerd barbecuen met de Green egg barbecue

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 01/30/2018 - 13:51

Onder alle barbecues die er op de markt zijn springt er eentje meteen in het oog: de Green egg barbecue

Vooral door zijn kleur en zijn eivormige gestalte is deze barbecue een unieke verschijning.

Het design van de Green egg is niet alleen maar bedacht voor zijn aantrekkelijke uiterlijk. Door het speciale eivormige ontwerp is het mogelijk om de Green egg te gebruiken als oven en barbecue in één. De combinatie van de deksel en het stoken met houtskool blijft de warmte binnen de BBQ.

Geavanceerd barbecuen met de Green egg barbecue

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 01/30/2018 - 13:50

Onder alle barbecues die er op de markt zijn springt er eentje meteen in het oog: de Green egg barbecue

Vooral door zijn kleur en zijn eivormige gestalte is deze barbecue een unieke verschijning.

Het design van de Green egg is niet alleen maar bedacht voor zijn aantrekkelijke uiterlijk. Door het speciale eivormige ontwerp is het mogelijk om de Green egg te gebruiken als oven en barbecue in één. De combinatie van de deksel en het stoken met houtskool blijft de warmte binnen de BBQ.

Geavanceerd barbecuen met de Green egg barbecue

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 01/30/2018 - 13:50

Onder alle barbecues die er op de markt zijn springt er eentje meteen in het oog: de Green egg terrasverwarmer

Vooral door zijn kleur en zijn eivormige gestalte is deze barbecue een unieke verschijning.

Het design van de Green egg is niet alleen maar bedacht voor zijn aantrekkelijke uiterlijk. Door het speciale eivormige ontwerp is het mogelijk om de Green egg te gebruiken als oven en barbecue in één. De combinatie van de deksel en het stoken met houtskool blijft de warmte binnen de BBQ.

Koudgevormde stalen profielen

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 01/26/2018 - 13:46

Er bestaan warmgevormde en koudgevormde stalen profielen. Het verschil tussen deze twee profielen is dat na het proces van het warmvormen het koudvormen begint omdat het koudvormen gebeurt bij een 'normale' omgevingstemperatuur. Het grootste voordeel van het koudvormen is dat het aanzienlijk sterker is. Ook als er fouten optreden bij het koudvormen je de fouten ziet,bij het warmvormen helaas niet. Er zijn een aantal verschillende profielen, ik zal er en paar benoemen.

Pagina's