U bent hier

Blogger gezocht

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Blogger gezocht? Hoe kan ik deze vinden?

Een blogger gezocht, deze zijn volop op het internet te vinden. Er zijn mensen die het leuk vinden om elke dag een nieuwsbericht op een website te plaatsen. Als mensen een eigen blog hebben zijn hier geen kosten aan verbonden, maar als mensen echt op zoek gaan en gaan adverteren met blogger gezocht, dan zijn hier wel kosten aan verbonden, maar het hoeft helemaal niet duur te zijn. We geven je een voorbeeld. Stel je hebt een blog over verzekeringen, je wilt hier elke dag een bericht op hebben staan van 300 woorden. Als mensen dan 1,50 per 100 woorden vragen dan heb je voor 4,50 per dag een bericht op je blog staan. Als je dat zo elke werkdag zou willen dan ben je voor 22,50 per week klaar. Dat zou betekene
n 90 euro in de maand, op deze manier hoef je zelf niet op zoek te gaan naar nieuw nieuws, dit wordt dan allemaal voor je gedaan en dat is dan bij de prijs inbegrepen. Maar er zijn ook mensen die veel meer vragen, maar als je goed op zoek gaat dan kom je vast en zeker iemand tegen die het voor deze prijs zal doen.

Onderhandeling over de prijs

Er zijn mensen die een advertentie plaatsen met blogger gezocht, dit is een goed idee want op deze manier gaan mensen op jouw bericht reageren. Je kunt er dan bij zetten, a.u.b. reageren met tarief. Op deze manier stromen de berichten binnen en kun jij de mensen kiezen waarvan je denkt, die zijn goedkoop. Maar goedkoop kan in deze wereld ook duurkoop zijn. Er zijn ook mensen die zichzelf goedkoper aanbieder en helemaal geen teksten kunnen schrijven. Vraag daarom altijd naar voorbeelden en spreek eventueel een proefperiode af. Stel dat het dan niets wordt, dan kun je er altijd mee stoppen.

Een goede blogger

Een goede blogger neemt de tijd voor een tekst en zal op zoek gaan naar goede nieuwsberichten. Deze kun jij dan gaan gebruiken en die zie je dezelfde dag nog online staan. Zo komt er elke dag een bericht in jouw blog en het enige wat je zelf moet doen is aan het einde van de maand de factuur op tijd voldoen. Op deze manier kun je eens kijken of dat jouw blog wil gaan draaien. Hoeveel bezoekers ga je trekken per maand? Deze statistieken kun je opzoeken en dan weet je of dat jouw advertentie: blogger gezocht! echt heeft gewerkt. Is dat niet het geval, dan kun je een nieuwe plaatsen met blogger gezocht en op zoek gaan naar een andere blogger, misschien gaan de statistieken hier wel veel meer mee omhoog. Probeer het nu want het internet staat vol met advertenties als blogger gezocht en veel mensen willen zich dan ook graag aanbieden voor deze diensten. Sommige mensen doen het naast hun werk, sommige omdat de kinderen op school zitten en bij anderen is het fulltime werk, hoe dan ook, er zijn mensen genoeg die zullen reageren op jouw advertentie met blogger gezocht. Ben daarom concreet in je advertentie en schrijf op wat mensen voor je blog moeten doen (welk onderwerp), want dat is voor veel mensen vaak ook wel de vraag. Sommige mensen willen absoluut niet over bepaalde onderwerpen schrijven.

Categorie: