U bent hier

2018 het jaar van elektrisch rijden

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 01/30/2018 - 15:47

De opkomst van de elektrisch rijden

Anno 2018 rijden en meer dan 120.000 elektrische auto’s in Nederland en dit getal is sterk groeiende. Bijna al de grote autobedrijven bieden inmiddels hybride modellen aan en steeds meer grote merken zijn ook bezig met een volledig elektrische model. En wereldwijd komen er meer volledig elektrische automerken bij. Middels staat er in het regeerakkoord dan de overheid na 2030 alleen nog maar elektrische auto’s verkocht worden om de doelstelling van zero emissie te halen. Om dit te halen wordt het elektrisch rijden aangemoedigd door de overheid met fiscale voordelen.

Overstappen op elektrisch rijden

Veel bedrijven zijn al overgestapt naar elektrisch of hybride auto’s de combinatie fiscale voordelen vanuit de overheid en het de maatschappelijk ondernemen doelstellingen van de bedrijven maken het overstappen naar elektrisch rijden zeer interessant. Maar voor de gewone consument is het natuurlijk ook zeer interessant om een elektrische auto te kopen vanwege de fiscale voordelen en de bijdrage aan een schoner milieu.

Belangrijk na aankoop

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om een elektrische auto te kopen is het noodzakelijk om ook een laadpaal bij je huis te nemen zonder deze laadpaal is het erg lastig om optimaal gebruik de maken van uw elektrische auto. Wat erg belangrijk is bij een laadpaal thuis is dat u de juiste laadpaal aanschaft. Vanwege de verschillende groottes van de accu is niet elke paal geschikt. Ook verschilt met auto de aansluiting daarom is het verstandig om een ervaren bedrijf uw laadpaal aan huis te laten plaatsen.

Category: