U bent hier

3 goede redenen om aan de slag te gaan als freelancer

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 03/01/2018 - 15:36

Steeds meer bedrijven gaan opzoek naar externe experts die kunnen helpen bij projecten of opdrachten. We zien ook dat steeds meer mensen als zelfstandige aan de slag gaan. Hier zijn enkele risicos's, maar ook enkele grote voordelen aan verbonden. Hieronder leest u 3 heel goede redenen om als freelancer aan de slag te gaan.

1. Verdien meer

Wil je meer verdienen per uur? Dan is het een goed idee om een carrière als freelancer te overwegen. Het uurloon van een freelancer ligt namelijk gemiddeld hoger dan iemand die vast in dienst is bij een bedrijf. Heeft u veel succes? Dan kan u gerust meer vragen voor uw werk.

2. Balans tussen werkt en privé

Als freelancer bepaalt u meestal zelf waar u werkt, wanneer u werkt en hoe u uw werk uitvoert. Als u liever niet elke dag veel heen en weer reist, zorgt er dan voor dat u een opdracht aanneemt die dicht bij huis ligt. Behoefte aan een rustigere periode? Neem een minder tijdrovende opdracht aan.

3. Flexibiliteit

Als freelancer beslis je zelf wanneer en hoeveel u werkt. Een drukke periode gehad en u wilt het wat rustiger aan doen? Dat bepaalt u zelf. Er is geen baas waaraan u een verklaring moet afleggen. U moet er wel voor zorgen dat u uw opdrachtgevers tevredenstelt.

Op zoek naar opdrachten als freelance consultant? Meld u aan op https://rightpeoplegroup.com/nl/ en neem vandaag nog contact met ons op!

Category: