U bent hier

Geavanceerd barbecuen met de Green egg barbecue

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 01/30/2018 - 13:50

Onder alle barbecues die er op de markt zijn springt er eentje meteen in het oog: de Green egg barbecue

Vooral door zijn kleur en zijn eivormige gestalte is deze barbecue een unieke verschijning.

Het design van de Green egg is niet alleen maar bedacht voor zijn aantrekkelijke uiterlijk. Door het speciale eivormige ontwerp is het mogelijk om de Green egg te gebruiken als oven en barbecue in één. De combinatie van de deksel en het stoken met houtskool blijft de warmte binnen de BBQ.

Het keramische ontwerp en de deksel zorgt voor een goede isolatie. Het keramiek zorgt ervoor dat de BBQ sterk is en tegen een stootje kan. Doordat de deksel kan worden afgesloten is de ook ideaal voor slow cooking. Daarnaast is het apparaat snel klaar voor gebruik. Na 10 minuten na het aansteken is de BBQ al klaar voor gebruik.

Zoals eerder genoemd bestaat de Green egg uit keramisch materiaal. Het keramische materiaal van de BBQ zorgt ervoor dat deze dubbel isoleert zodat hij goed isoleert en er geen warmte verloren gaat. Hierdoor kan er ook worden gebarbecued met kouder weer en kan door de thermometer de temperatuur nauwkeurig vastgehouden worden. Hierdoor worden de gerechten die worden bereid perfect gaar.

De Big Green Egg is een complete buitenkeuken. Hij kan temperaturen tot tot een maximum van 350 graden. Het is mogelijk om met de barbecue te grillen, pizza’s te bakken, gerechten te stoven, te roken en te koken. Al met al een complete buitenkeuken, ook voor de koudere tijden van het jaar.

Category: