U bent hier

Ontdek de beste films en series van het moment

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 03/13/2018 - 14:59

Op DVDfilmtips ontdek je de bestverkochte dvd's en blu-rays van het moment in verschillende genres. Het gaat op de website om top tien lijsten van de redactie van DVDfilmtips zelf, maar evengoed om algemene lijsten van de best verkochte dvd's in Nederland en België, of favoriete films en series bij kijkers wereldwijd. Elke lijst wordt daarbij voortdurend up to date gehouden. Daarnaast heb je nog extra lijsten met dvd's en blu-ray dvd's die binnenkort zullen uitkomen, zodat je op de hoogte bent van de laatste nieuwigheden op dat vlak.
De bedoeling van de DVDfilmtips is om de bezoeker inspiratie te geven voor films en televisie series die hij of zij graag zou kunnen zien, op basis van de favoriete films en series van anderen. We willen ons daarbij ook niet beperken tot de mainstream Hollywood films en Netflix series, maar ook dingen die daarbuiten vallen en evengoed de moeite zijn. Genres die al behandeld zijn zijn onder andere oorlogsfilms, westerns, sciencefiction films en misdaadfilms, maar deze lijsten worden dus nog verder aangevuld. Ook kunnen bezoekers van de site zelf nog lijsten aanbrengen.
Bij de films en series op DVDfilmtips wordt ook informatie gegeven die uit de Bol.com catalogus wordt gehaald zoals de prijs, beschikbaarheid, een korte beschrijving en nog allerlei andere informatie zoals originele taal, duur, jaar van uitgifte, leeftijdsadvies en dergelijke. Uiteraard worden ook de namen van de acteurs die in de film of serie vermeld, net als de naam van de regisseur, telkens ook met een link naar meer films van of met die persoon.

Category: