U bent hier

Supplementen bestellen bij iHerb

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 03/24/2018 - 17:26

Bij iHerb kun je goedkoop online supplementen en beautyproducten bestellen uit de Verenigde Staten. Gebruik kortingscode NIJ698 voor 5% korting op je bestelling. Maar bij iHerb bestellen is soms best ingewikkeld. Met deze tips leer je de wat trucjes om je kosten zo laag mogelijk te houden.

1. Hou je bestelwaarde onder de 22 euro.
22 Euro is namelijk het bedrag waaronder je geen invoerrechten voor de EU hoeft te betalen. Kom je daar boven, dan moet je belasting betalen plus ook nog eens een flinke toeslag voor de verwerking hiervan. Zit je 5 cent boven de 22 euro, dan kan een chagrijnige medewerker je 14 euro toeslag + 21% invoerbelasting aanrekenen. Vroeger glipten deze pakketjes nog wel eens door de douane heen, maar tegenwoordig zijn ze ontzettend streng en kun je inderdaad met slechts een paar cent verschil al de pineut zijn. Gelukkig tellen de bezorgkosten hier niet bij! Het gaat echt om de bestelwaarde.

2. Kies de beste post
Kies voor zogenaamde shipping savers bij het zoeken. Die zorgen ervoor dat je pakketje tegen een lager tarief of zelfs gratis wordt bezorgd. Ook kun je zwaardere goederen combineren met een of enkele shipping savers om te besparen op de bezorgkosten. Let op: dit geldt enkel voor de optie per lokale post, de trage verzend optie dus. Daarbij duurt het ongeveer twee weken voor je het in huis hebt. Bestel dus op tijd, dan bespaar je veel geld!

Category: