U bent hier

Vaar trends 2018

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 03/22/2018 - 12:19

Vaar trends 2018

Het is inmiddels als een aantal maanden 2018, maar het vaarseizoen moet nog beginnen.
Voor ons altijd een mooi moment om al de trends voor het komende seizoen op een rij te zetten. Om een tipje van de sleur te geven 2018 wordt het jaar van elektrische varen.

Trend 1

De overgang van een benzine of dieselmotor is nu echt doorgebroken.

Naast dat het meedraagt aan een schoner milieu hebben de pleziervaarders door dat er nog vele extra voordelen aan elektrische varen zitten.

Voor de pleziervaar in de natuur de stille elektrische motor een groot voordeel de rede daarvoor is dat je nu eindelijk de dieren in het gebied kan zien ;). Een benzine of dieselmotor kan nogal wat geluid produceren en zorg voor sterke trillingen, waardoor het wild life al lang vertrokken was voordat je überhaupt in de buurt kwam. Met de stille elektrische motor heb je hier geen last van.

Trend 2

Elektrische bootverhuur bedrijven in de grote steden.

Door de milieuafspraken binnen de EU wilt mogen er in 2020 alleen nog elektrische boten varen in de grote steden. Amsterdam is hier koploper in zij willen de eerste stad worden waar alleen nog elektrische boten varen. Om die reden kan je straks alleen nog een boot huren Amsterdam die elektrische aangedreven is.

Conclusie

We kunnen er niet meer omheen 2018 is het jaar van elektrische varen.
De voordelen zijn inmiddels vele groter dan de nadelen de techniek wordt ook steeds beter en de elektrische varen is de concurrentiestrijd om meerder vlakken aan het winnen met de diesel en benzinemotoren.

Category: