U bent hier

Wordpress blog

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Wordpress blog? De beste blog oplossing!

Er zijn verschillende mogelijkheden als je gaat kiezen voor een eigen blog. Een goede oplossing is een wordpress blog. Bij Wordpress kun je inloggen en krijg je een overzichtelijk systeem te zien waar jij gebruik van kunt maken als je een blog wilt posten of als je bijvoorbeeld berichten aan wilt passen. Het kan zijn dat je het blog posten uit wilt besteden, je kunt diegene dan inloggegevens geven van de wordpress blog en dan kan diegene een blog gaan posten.

Voordelen wordpress blog

De voordelen van een wordpress blog zijn dat je overzichtelijk te werk kunt gaan en alle stappen n voor n in kunt vullen. Je kunt de keuze maken om berichten in een speciale categorie onder te brengen. Op deze manier kun je bij de wordpress blog al kiezen bij welke categorie jouw bericht moet komen te staan. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een wordpress blog hebt over verzekeringen, met de categorie autoverzekering, zorgverzekering en noem ze allemaal maar op. Als je nu een nieuwsbericht hebt dat echt alleen over de auto gaat, dan kun je het bericht hier onder plaatsen en kunnen de mensen als ze op de website gaan kijken bij de autoverzekering ook meteen relevant nieuws lezen: nieuws wat hier ook echt toe doet, waar je feitelijk iets aan hebt. Verder kun je met een wordpress blog ook zoekwoorden intypen, het kan zijn dat je een wordpress blog wilt maken dat gebaseerd is op speciale woorden, bijvoorbeeld auto en verzekering. Dit zijn dan veel voorkomende woorden in de tekst, als mensen dan in de zoekmachine gaan zoeken is de kans groter dat jouw wordpress blog ook wordt weergegeven in de zoekmachine.

Kiezen of delen

Als je een blog wilt gaan starten dan kun je het beste kiezen voor een wordpress blog. Deze wordpress blog zorgt er voor dat je geen een stap over gaat slaan, alle stappen staan namelijk erg duidelijk uitgelegd (in het Nederlands of Engels net wat je zelf het meest prettige vindt). Je begint bovenaan met een titel, en zo werk je het hele lijstje af en als je klaar bent dan kun je het bericht online zetten. Tussendoor kun je ook het bericht bekijken, als je denkt dat de alinea indeling nog niet goed is bijvoorbeeld klik je eerst op voorbeeld en kun je zien hoe jouw wordpress blog er uit ziet. Je kunt ook een bericht typen en het zo instellen dat het pas over 3 dagen online komt te staan. Dan verzet je de datum van wanneer het bericht gepubliceerd mag worden en dan staat het over drie dagen op een bepaalde tijd online, want ook het tijdstip kun je bij een wordpress blog kiezen. Als je een blog wilt maken dan kun je het beste kiezen voor deze wordpress blog, alle voordelen zijn je nu bekend en het werkt echt erg goed, het resultaat is verbluffend zul je snel merken. Probeer het daarom nu en ervaar zelf de voordelen van deze blog, als je het eenmaal hebt gebruikt wil je geen andere blog meer.

Categorie: