U bent hier

artikelen

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

app.pr9seotools.com

PVC Kliklaminaat

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 04/17/2017 - 12:28

Het gebruik van PVC kliklaminaat komt met name voor in bedrijven. Onder andere in kantines en bedrijfsruimtes want deze vloerdelen extreem solide zijn en gemakkelijk te onderhouden zijn. vanwege de uitstekende hygiene ziet men zulke vloerdelen vaak in ziekenhuizen. Wij zien ze echter steeds meer in de particuliere branche.

Mijn top 3 dakdragers in Nederland

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 03/17/2017 - 12:46

Mijn top 3 dakdragers in Nederland
Er zijn zoveel verschillende dakdragers te koop in Nederlands zoals Thule, Atera, MAC (CAM), M-plus, Mont black en nog een aantal. Maar welk merk is nou eigenlijk de beste en waar zit het verschil in? Om ze allemaal te behandelen is veel werk daarom behandel ik alleen Thule, Atera en MAC (CAM) in de post. Ik heb deze drie gekozen omdat dit toch wel de bekendste dakdrager merken zijn in Nederland.

Kinderen en de dood

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 02/28/2017 - 22:42

Hoe vertel je een klein kind dat opa is overleden? En laat je dan ook nog afscheid nemen? Zo maar een paar vragen die op kunnen komen bij ouders als een dierbare is overleden. Een paar tips en aandachtspunten om hier mee om te gaan. De belangrijkste tip is eigenlijk om tijd te nemen en met kinderen in gesprek te gaan.

PML internet voor hulp bij WordPress en andere websites

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 02/07/2017 - 14:44

Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn. De veelzijdigheid van het freelancen spreekt me erg aan omdat ik voortdurend geprikkeld word door nieuwe uitdagingen. Ik ontmoet de leukste mensen. En elke week is anders. Als ik mezelf moet omschrijven dan ben ik een warm, hartelijk en doortastend persoon. Ik ga heel erg op mijn gevoel af als dat kan. En op ratio als het moet. Ik begrijp de techniek heel goed. Daarom kan ik je ook zo goed uitleggen hoe iets werkt.

WordPress is een gratis content management systeem (CMS) waarmee je snel iets goeds kunt neerzetten. Je kunt op jouw website zelf teksten, plaatjes en video’s plaatsen. Ik kan je dit met een training leren. Of je laat het door mij doen. WordPress is open source. Dit wil zeggen dat het systeem open is, dat iedereen mag meehelpen het systeem nog beter te maken en dat iedereen het kosteloos mag gebruiken. Het is dus niet van één bedrijf met de daarbij behorende licentie kosten.

Ontdek sommige van de lelijkste dingen ter wereld

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/03/2017 - 13:55

Op Ugliestthingintheworld.com, een nieuwe website, vind je foto's van verschillende van de lelijkste dingen ooit. Momenteel zijn er vooral afbeeldingen te vinden van gebouwen en dieren maar daar worden binnenkort nog veel andere dingen aan toegevoegd. Er wordt daarbij geprobeerd om dingen te verzamelen van over heel de wereld en om zelf ook actief op zoek te gaan naar nieuwe zaken en niet enkel bestaande lijstjes over te nemen.

6 tips om je energieleverancier te slim af te zijn Aan het eind van het jaar geld terug op je energierekening? Eigenlijk is het heel simpel, als je maar weet hoe. Dit zijn de 6 tips waarvan de energieleveranciers liever niet willen dat jij ze weet. 1: H

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 02/01/2017 - 09:26

Aan het eind van het jaar geld terug op je energierekening? Eigenlijk is het heel simpel, als je maar weet hoe. Dit zijn de 6 tips waarvan de energieleveranciers liever niet willen dat jij ze weet.

1: Hou je koelkast in de gaten

Heb je een oudere koelkast? Let dan goed op. De rubberen randjes van de deur worden na tien jaar poreus. Je koelkast kan dan niet meer goed meten hoe koud hij is. Gevolg: je oude beestje probeert om de hele kamer te koelen, wat je per jaar honderden euro’s kost. Als je koelkast te vaak aanslaat, is een nieuwe dus al snel goedkoper.

autosleutel reparatie

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 01/16/2017 - 23:59

AUTOSLEUTEL REPARATIE
Als de afstandsbediening ( ab ) van autosleutel niet meer werkt dan krijgt u meestal te horen dat deze vernieuwd moet worden.
Echter is dit vaak niet nodig.
Wij www.priad-autosleutels.com te Nijkerk kunnen u in veel gevallen helpen.
Bij ons kunt u langskomen voor een reparatie of de sleutel opsturen naar ons postbus. Gegevens staan op de website!

Tenniskleding waarom eigenlijk?

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 01/12/2017 - 17:55

Waarom tenniskleding kopen?

Je zou denken waarom moet ik speciaal voor het tennissen tenniskleding kopen? Waarom voldoet een gewoon shirtje niet of misschien een voetbalbroek?
Tennissen is toch een andere tak van sport en daar hoort ook andere kleding bij. Bij tennissen wordt er geen contact gemaakt met andere spelers of de grond, waardoor het overbodig is om dikke broeken te maken of sterke shirts die tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het zo dat er op de tennisbaan andere regels gelden, waarbij bepaalde printen of vormen uitgesloten zijn.

Op zoek naar leuke bijbaan

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 01/12/2017 - 11:08

Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuke bijbaan in Amsterdam voor naast mijn studie. Vorig jaar ben ik begonnen aan de studie Fysiotherapie. In het begin had ik geen tijd om naast mijn studie te werken. Nu heb ik gelukkig meer tijd over want ik zou graag wat meer geld willen verdienen. Nu vroeg ik me af wat voor bijbaan bij mij past. Op bijbaan.nl vond ik veel vacatures voor leuke bijbanen. De bijbanen die mij het meest aanspreken zijn logistieke bijbanen en horeca bijbanen.

Een top tien van fatasy en science fiction

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 01/08/2017 - 20:17

Een top tien van goede science fiction en fantasyboeken. Nog meer aanraders vind je op BesteBoeken.be.

1. Hyperion - Dan Simmons

Een vierdelige science fiction en fantasy reeks die een ongelooflijke literaire prestatie is. In de boeken toont Dan Simmons zijn onovertroffen verbeeldingskracht. Zo schept hij met de Shrike een van de meest iconische fantasy figuren. Een echte aanrader, ook voor wie normaal gezien geen fantasy leest.

2. The Way of Kings - Brandon Sanderson

3 in 1 pakketten

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 12/27/2016 - 11:44

Er zijn ontzettend veel aanbieders die 3-in-1-pakketten aanbieden. Met een 3-in-1-pakket wordt een pakket met internet, bellen en televisie bedoeld. Met een dergelijk pakket sluit je dus drie diensten af bij dezelfde aanbieder. Dat bespaart een heleboel administratieve rompslomp, omdat je maar één factuur ontvangt in plaats van drie. Bij de meeste aanbieders is het ook nog eens goedkoper om een 3-in-1-pakket te verkiezen boven drie losse diensten.

Catering inhuren voor uw feest

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 10/25/2016 - 09:08

Gaat u binnenkort een feestje organiseren? Dan is het aan te raden om catering in te huren. Een cateringsbedrijf kan u namelijk veel werk uit handen nemen. Denk maar eens aan de tijd die u kwijt bent aan het maken van hapjes, het serveren van drankjes of het klaarzetten van een compleet buffet. Wanneer u zorgeloos van uw feest wilt genieten, raden wij u aan om een cateringsbedrijf in te schakelen. Dit bedrijf zorgt er dan voor dat alles qua eten en drinken tip top geregeld zal zijn. Daardoor zal uw feest een echt succes worden, dat wilt u toch ook?

Catering inschakelen

De perfecte hotelinrichting

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 10/21/2016 - 14:10

Je had altijd al de droom om een eigen hotel te beginnen, maar die droom werd steeds maar niet waar gemaakt. Eindeloos fantaseren over hoe het hotel er uit zal gaan zien. Je zag het al helemaal voor je, maar één probleem: je kunt de perfecte locatie niet vinden…En het begint toch wel echt met de locatie voor het hotel. Herken jij je ook in deze situatie? Lees dan snel verder!

ISPM en transport

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 10/21/2016 - 12:57

ISPM hout, wat is dat nou eigenlijk? ISPM is een afkorting voor International Standards for Phytosanitary Measures. Het gaat hier om de wereldstandaard Fytosanitaire maatregelen Houten Verpakkingen. Deze maatregel is in 2012, in de maand maart, ingevoerd om een einde te maken aan de handelsbelemmeringen. Zo heb je ISPM 15. In ISPM 15 staat beschreven dat je de verspreiding van ongedierte moet voorkomen door houten verpakkingen op de juiste manier te behandelen en vervolgens te transporteren.

Autoverzekering afsluiten: waar moet je op letten?

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 10/21/2016 - 11:54

Autoverzekering afsluiten: waar moet je op letten?
Als je een auto hebt ben je verplicht deze minimaal WA te verzekeren. Er zijn vele maatschappijen en soorten autoverzekeringen, hierdoor is er veel concurrentie wat voor jou als klant gunstig is. Je kunt dus de beste/goedkoopste autoverzekering vinden. Maar waar moet je opletten bij het afsluiten van een verzekering?

Koude wintermaanden

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 10/20/2016 - 15:56

O nee, het is weer zover! De koude wintermaanden komen er weer aan. Dat betekent vroeg donker en lagere temperaturen. ‘s Morgens vroeg ga je in het donker naar je werk en aan het einde van de middag kom je ook weer thuis als donker is. Vind jij dat ook zo verschrikkelijk? Nou, ik wel! Ik ben meer het type ‘ik houd van een stralende zon en ik vind het heerlijk om ‘s avonds in de tuin het avondeten kan nuttigen’.

Camper huren Cheap Campers

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/19/2016 - 11:43

Wilt u al jaren een onvergetelijke camperreis maken? Bekijk dan de mogelijkheden van Cheap Campers. Geniet onderweg van de mooie routes en beleef in uw eigen tempo de prachtige natuur en cultuur. Het mag wel duidelijk zijn, met een camper ervaart u de ultieme vrijheid. De wereld heeft zoveel moois te bieden, en hoe kunt u dit nou beter ervaren dan met een eigen huis op wielen!

Hekwerk huren? Laat u informeren!

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 10/18/2016 - 09:24

Binnenkort hekwerk nodig voor uw terrein, evenement, concert, marathon of andere evenement/festiviteit? Laat u vooraf informeren over de mogelijkheden van het huren van hekwerk. Het is namelijk belangrijk dat er wel het juiste wordt geadviseerd. Het gaat hierbij niet alleen om het type hekwerk, maar ook om de keuze voor accessoires. Wat heeft u precies nodig? Hoeveel heeft u nodig? Wat komt er allemaal kijken bij hekwerk en welke zorgen kunnen uit handen worden genomen? Allemaal vragen die bij u kunnen spelen en waarbij het van belang is om hier vroegtijdig een antwoord op te krijgen.

Fitness met een borrel

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 10/17/2016 - 12:46

Alcohol & Fitness

Je hoort vaak opmerkingen zoals: Ik heb gisteren weer teveel gedronken, nu heb ik heel de week voor niks getraind. Of klinkt de vraag die je je ’s avonds thuis op de bank stelt: “Hoeveel kwaad kan dat ene extra wijntje nu eigenlijk?” Je bekend in de oren? Dan is dit artikel iets voor jou!

Ik probeer hierin een zo nuchter ( haha ) mogelijke blik te werpen op de combinatie tussen alcohol en fitness. Wat zijn nu precies de consequenties van een lekkere borrel en zijn er mogelijkheden om bijwerkingen te minimaliseren?

Pagina's