U bent hier

artikelen

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Litecoin koers

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 05/27/2017 - 23:22

Als anderen zien dat iets succes heeft, kun je natuurlijk wachten op kopieën. Zo ook in het geval van Bitcoin. Het is om that is ondoenlijk allemaal op te noemen, aangezien sommige sneller lijken te verdwijnen dan ze in eerste instantie opdoken.

BouwKing Laminaat

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 05/23/2017 - 13:02

Nog niet beslist over de keus tussen een kunststof laminaat of een houten vloer? We leggen het genoemde onderscheid wel rustig voor jullie uit. We hanteren verschillende aspecten zoals onderhoud, kwalitet als kosten.

Prijs en Onderhoud

Niet onbetekenend, derhalve laten we hier maar gelijk mee beginnen. De prijzen van laminaat variëren van ongeveer 5 euro tot 40 euro per vierkante meter. PVC vloeren zijn over het algemeen ietwat duurder vanaf een euro of 10 tot 45 euro per m2.

Materiaal

Een top tien van de beste oorlogsboeken ooit

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 05/09/2017 - 18:49

Boekentips.com is een nieuwe website waar je allerlei top tiens van de beste boeken in bepaalde genres kan terug vinden. Een website die helemaal in het teken van goede boeken staat dus. Je vindt er bijvoorbeeld uitgebreide lijsten van de best verkochte boeken, romans en thrillers in België en Nederland. Daarnaast heb je top tiens van de beste horror boeken, science fiction boeken, boeken ver vampiers en nog veel meer.

Vergelijk en bespaar op je autoverzekering

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 05/05/2017 - 09:51

Zodra je een auto koopt ben je verplicht deze te verzekeren. Er zijn veel maatschappijen die een autoverzekering aanbieden, dus de concurrentie is groot. Om zo goedkoop mogelijk een verzekering af te sluiten zijn er handige tips. Maar als je echt wilt besparen doe je dat door naar de website van autoverzekering afsluiten te gaan. Op deze site staan alle maatschappijen en producten en kun je de beste/goedkoopste autoverzekering afsluiten.

Cannabis-olie geneeskrachtig. Feit of fabel?

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 04/28/2017 - 21:56

Cannabis lijkt zo oud te zijn als onze aarde. Volkeren van weleer over de hele wereld gebruikten delen van de plant voor zover bekend als geestverruimend, rustgevend of pijnstillend middel. Ook zou het een probaat geneesmiddel zijn voor diverse kwalen. Maar is deze zogenaamde heilzame werking van cannabis en cannabis-olie nu een feit of een fabel?

Waarom CBD-olie onder je tong?

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 04/28/2017 - 21:50

Medicijnen en voedingssupplementen kun je op diverse manieren tot je nemen. Bijvoorbeeld oraal, via oor, oog of neus, maar ook rectaal, via de huid of door inhalatie. Voor CBD-olie zijn de beste 2 mogelijkheden die onder de tong of inname door de mond. Waarom dit zo is en wat de voordelen en nadelen van deze toedieningsvormen zijn, vertel ik in deze blog.

CBD-olie onder de tong

CBD-olie een geschenk van de natuur?

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 04/28/2017 - 21:48

De laatste jaren komen steeds meer berichten naar buiten over de positieve werking van CBD-olie. De olie is gemaakt uit de cannabisplant en zou de oplossing zijn voor legio gezondheidsklachten van uiteenlopende aard. In deze blog vertel ik waarom ik denk dat CBD-olie een geschenk is, gegeven door de natuur.

CBD-olie een cadeau van Moeder Natuur

CBD-olie en dopingcontrole: positief of negatief?

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 04/28/2017 - 21:41

CBD-olie kun je zeer goed gebruiken bij diverse sportblessures. Vooral in Amerika is cannabisolie een geliefd product om professionele en recreatieve sporters met blessures hiermee te behandelen. Sportmensen zetten hun lichaam vaak onder grote druk en gaan over het algemeen tot het uiterste. Daardoor kan het gebeuren dat na een intensieve training of wedstrijd een sportbeoefenaar moeheid, pijn of misselijkheid ervaart. Verrekte spieren, pezen en banden, maar ook overbelasting, verstuikingen en botbreuken komen regelmatig voor evenals verschillende soorten trauma’s.

PVC Kliklaminaat

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 04/17/2017 - 12:28

Het gebruik van PVC kliklaminaat komt met name voor in bedrijven. Onder andere in kantines en bedrijfsruimtes want deze vloerdelen extreem solide zijn en gemakkelijk te onderhouden zijn. vanwege de uitstekende hygiene ziet men zulke vloerdelen vaak in ziekenhuizen. Wij zien ze echter steeds meer in de particuliere branche.

Mijn top 3 dakdragers in Nederland

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 03/17/2017 - 12:46

Mijn top 3 dakdragers in Nederland
Er zijn zoveel verschillende dakdragers te koop in Nederlands zoals Thule, Atera, MAC (CAM), M-plus, Mont black en nog een aantal. Maar welk merk is nou eigenlijk de beste en waar zit het verschil in? Om ze allemaal te behandelen is veel werk daarom behandel ik alleen Thule, Atera en MAC (CAM) in de post. Ik heb deze drie gekozen omdat dit toch wel de bekendste dakdrager merken zijn in Nederland.

Kinderen en de dood

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 02/28/2017 - 22:42

Hoe vertel je een klein kind dat opa is overleden? En laat je dan ook nog afscheid nemen? Zo maar een paar vragen die op kunnen komen bij ouders als een dierbare is overleden. Een paar tips en aandachtspunten om hier mee om te gaan. De belangrijkste tip is eigenlijk om tijd te nemen en met kinderen in gesprek te gaan.

PML internet voor hulp bij WordPress en andere websites

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 02/07/2017 - 14:44

Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn. De veelzijdigheid van het freelancen spreekt me erg aan omdat ik voortdurend geprikkeld word door nieuwe uitdagingen. Ik ontmoet de leukste mensen. En elke week is anders. Als ik mezelf moet omschrijven dan ben ik een warm, hartelijk en doortastend persoon. Ik ga heel erg op mijn gevoel af als dat kan. En op ratio als het moet. Ik begrijp de techniek heel goed. Daarom kan ik je ook zo goed uitleggen hoe iets werkt.

WordPress is een gratis content management systeem (CMS) waarmee je snel iets goeds kunt neerzetten. Je kunt op jouw website zelf teksten, plaatjes en video’s plaatsen. Ik kan je dit met een training leren. Of je laat het door mij doen. WordPress is open source. Dit wil zeggen dat het systeem open is, dat iedereen mag meehelpen het systeem nog beter te maken en dat iedereen het kosteloos mag gebruiken. Het is dus niet van één bedrijf met de daarbij behorende licentie kosten.

Ontdek sommige van de lelijkste dingen ter wereld

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/03/2017 - 13:55

Op Ugliestthingintheworld.com, een nieuwe website, vind je foto's van verschillende van de lelijkste dingen ooit. Momenteel zijn er vooral afbeeldingen te vinden van gebouwen en dieren maar daar worden binnenkort nog veel andere dingen aan toegevoegd. Er wordt daarbij geprobeerd om dingen te verzamelen van over heel de wereld en om zelf ook actief op zoek te gaan naar nieuwe zaken en niet enkel bestaande lijstjes over te nemen.

6 tips om je energieleverancier te slim af te zijn Aan het eind van het jaar geld terug op je energierekening? Eigenlijk is het heel simpel, als je maar weet hoe. Dit zijn de 6 tips waarvan de energieleveranciers liever niet willen dat jij ze weet. 1: H

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 02/01/2017 - 09:26

Aan het eind van het jaar geld terug op je energierekening? Eigenlijk is het heel simpel, als je maar weet hoe. Dit zijn de 6 tips waarvan de energieleveranciers liever niet willen dat jij ze weet.

1: Hou je koelkast in de gaten

Heb je een oudere koelkast? Let dan goed op. De rubberen randjes van de deur worden na tien jaar poreus. Je koelkast kan dan niet meer goed meten hoe koud hij is. Gevolg: je oude beestje probeert om de hele kamer te koelen, wat je per jaar honderden euro’s kost. Als je koelkast te vaak aanslaat, is een nieuwe dus al snel goedkoper.

autosleutel reparatie

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 01/16/2017 - 23:59

AUTOSLEUTEL REPARATIE
Als de afstandsbediening ( ab ) van autosleutel niet meer werkt dan krijgt u meestal te horen dat deze vernieuwd moet worden.
Echter is dit vaak niet nodig.
Wij www.priad-autosleutels.com te Nijkerk kunnen u in veel gevallen helpen.
Bij ons kunt u langskomen voor een reparatie of de sleutel opsturen naar ons postbus. Gegevens staan op de website!

Tenniskleding waarom eigenlijk?

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 01/12/2017 - 17:55

Waarom tenniskleding kopen?

Je zou denken waarom moet ik speciaal voor het tennissen tenniskleding kopen? Waarom voldoet een gewoon shirtje niet of misschien een voetbalbroek?
Tennissen is toch een andere tak van sport en daar hoort ook andere kleding bij. Bij tennissen wordt er geen contact gemaakt met andere spelers of de grond, waardoor het overbodig is om dikke broeken te maken of sterke shirts die tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het zo dat er op de tennisbaan andere regels gelden, waarbij bepaalde printen of vormen uitgesloten zijn.

Op zoek naar leuke bijbaan

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 01/12/2017 - 11:08

Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuke bijbaan in Amsterdam voor naast mijn studie. Vorig jaar ben ik begonnen aan de studie Fysiotherapie. In het begin had ik geen tijd om naast mijn studie te werken. Nu heb ik gelukkig meer tijd over want ik zou graag wat meer geld willen verdienen. Nu vroeg ik me af wat voor bijbaan bij mij past. Op bijbaan.nl vond ik veel vacatures voor leuke bijbanen. De bijbanen die mij het meest aanspreken zijn logistieke bijbanen en horeca bijbanen.

Pagina's