U bent hier

Airsoft in Nederland

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 10/10/2017 - 13:55

Airsoft in Nederland
Sinds 2013 is Airsoft legaal geworden in Nederland toch weten veel mensen niet precies wat het is.
Om u daarbij bij te help is er een airsoft Gids gemaakt hierbij is heel veel informatie te vinden is over airsoft.

Deze gids bevat informatie voor mensen die nog niks van Airsoft af weten maar ook voor mensen die graag iets meer willen weten over airsoft en zelfs voor de echte airsofter zelf.
De onderwerpen varieren van de oorsprong van Airsoft in Nederland, maar ook wat een Airsofter nodig heeft qua kleding.

Een kleine achtergrond naar Airsoft

Airsoft is een hele tijd verboden geweest. Dit had voornamelijk te maken met de Airsoft Replica's. Dit zijn eigenlijk balletjeswapens die plastic balletjes afschieten door middel van een veer, gas of een systeem dat werkt op een batterij. Deze balletjeswapens zijn niet van echt te onderscheiden en leverden daarom een hoop problemen op.
Door het harde werk van de NABV (Nederlandse Airsoft belangen Vereniging) is in 2013 Airsoft toch legaal geworden. Er zijn wel strengen regels aan verbonden.
Zo is het nogsteeds illegaal om zomaar deze replica's in bezit te hebben. Hiervoor heb je een lidmaandschap nodig bij de NABV. Leden van de NABV mogen hun replica's ook thuis in een kluis opbergen. De replica's mogen alleen met een goede rede uit deze kluis gehaald worden zoals het reparen van het wapen of het meenemen naar een evenement.

Airsoft Kleding

Naast de replica's dragen airsofters ook vaak kleding die heel erg op de echte uitrusting van militairen lijkt. Het kan zelfs zo zijn dat de fanatieke airsofter ook daadwerkelijk echte uitrusting draagt.
Meer weten lees dan snel de Airsoft Gids

Category:

Tags: