U bent hier

Circus Salto – Dé feestelijke familievoorstelling!

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/04/2017 - 12:05

Ken je Circus Salto? Het circus komt met een feestelijke voorstelling voor heel de gehele familie. Enthousiaste artiesten en nog enthousiastere medewerkers... dat kun je verwachten van een voorstelling van Circus Salto. Magische momenten komen tot leven.

De voorstelling van Circus Salto is gekenmerkt door het oneindige enthousiasme van artiesten en medewerkers. Iedereen wordt bij binnenkomst persoonlijk welkom geheten. Kleine kinderen zitten vooraan op de eerste rij, zodat ze alles goed kunnen zien. Op deze manier geniet de hele familie van de kleinschaligheid die Circus Salto te bieden heeft. Doordat het publik vlak op de artiesten zit, ontstaat een magische interactie.

Het circus is het geesteskind van Sander. Sanander, entertainer pur sang, is al heel zijn leven bezig met zijn allergrootste passie: het circus. Al als klein kind was hij eindeloos gefascineerd door de magie van het circus en alles wat daar mee te maken heeft. Zo stil als een muis was hij, toen hij als driejarig knulletje zijn eerste voorstelling zag. En nu inmiddels, al die jaren later, trekt hij het hele jaar het hele land door met Circus Salto.

Het circus verzorgt elk jaar opnieuw het hele seizoen lang spectaculaire shows in heel het land. Maar het werk houdt niet op als het seizoen in oktober of ophoudt, want dan kijken Sander en zijn vrienden vooruit naar de donkere dagen voor de kerst. De kerstdagen zijn bij Circus Salto extra spectaculair met dank aan de spectaculaire kerstshow Sander And Friends. Op de momenten waarop er geen tournees staan gepland, is Salto een graag geziene gast op braderieën, feesten en partijen.

Category: