U bent hier

Dagje uit in eigen land, bezoek eens een dierentuin of pretpark

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 08/23/2017 - 10:53

Nederland loopt binnen Europa voorop in dagjes uit. Gemiddeld heeft een Nederlands gezin 2 keer per maand een dagje uit. De meeste dagjes uit worden gemaakt door gezinnen met jonge kinderen of stelletjes. Ook gaan de kleinkinderen vaak met opa en oma een dagje uit natuurlijk. Ook de Nederlandse pretparken staan hoog aangeschreven binnen Europa, zo haalde de Efteling dit jaar nog de eerste plek bij de Diamond ThemeParks awards waarbij ze maar liefst 6 awards in de wacht sleepte. Er waren meer dan 47.000 mensen die gestemd hebben op deze awards waar de Efteling als winnaar uit de bus kwam.

Dagje naar de dierentuin

De dierentuin is een populair dagje uit onder Nederlanders. Kan je niet kiezen welke dierentuin je gaat bezoeken? Bekijk dan de top 10 Nederlandse dierentuinen. Het grootste deel van de uitgaven die we doen tijdens een dierentuin bezoekje gaat op aan de consumpties. Dit jaar kreeg Ouwehands Dierenpark in Rhenen extra aandacht toen de twee panda's uit China hun intrek namen in het nieuwe verblijf. Ook dierentuin Emmen doet het goed met hun nieuwe verblijven, en begin volgend jaar komt de Beekse Bergen ook met nieuwe huisjes waar je kan overnachten en uitzicht hebt op de savanne.

Pretpark bezoeken

Na de dierentuin is een pretpark bezoeken ook een populair uitje. Nu de crisis langzaam weggeëbd is zien we een flinke groei in het aantal bezoekers dat een pretpark bezoekt. Vooral jongeren bezoeken vaker een pretpark. Dit is natuurlijk ook de doelgroep van de Nederlandse pretparken. Nederlandse bezoekers die een buitenlands pretpark bezoeken zijn vaak wat ouder, de grootste doelgroep ligt hier tussen de 20-35 jaar. Het populairste pretpark van Nederland is de Efteling.

Category: