U bent hier

Dagje weg met de kinderen in Drenthe

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/12/2016 - 09:21

Bent u op vakantie in Drenthe of bent u woonachtig in deze provincie en kunt u wel wat ideeën gebruiken om er een dagje op uit te trekken met de kinderen? Sinds kort hebben wij een locatie ontdekt waar u heerlijk met de kinderen heen kunt gaan om een onbezorgde dag te beleven. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen met allerlei speelgoed! Zowel binnen als buiten. We hebben het hier over de Drentse Koe. Graag vertellen wij u meer over deze schitterende locatie.

Locatie in Drenthe

U vindt de Drentse Koe in Ruinerwold, tussen Zwolle en Meppel in. Deze rustgevende locatie, tussen de groene weilanden, is een bron van speelplezier voor de kids. Het complete terrein en de boerderij is omgetoverd tot een speelboerderij. Van oudsher is de Drentse Koe een boerderij met een winkel, maar in de loop der jaren heeft dit zich ontwikkelt tot een A-speellocatie voor een dagje weg in Drenthe. Klik hier voor meer informatie over een dagje uit in Drenthe. Wat kunnen de kinderen allemaal doen op de speelboerderij?

  • Speelschuur met speelmanage, glow in the dark spellen, klimmen & klauteren, springkussens, pannavoetbal, blokken om mee te spelen, traptrekkers en meer.
  • Buiten spelen: springkussens, spelen tussen de dieren (geiten, schapen, koetjes, kalfjes, et cetera), traptrekkers, trampolines en meer!

Daarnaast kunnen ook de ouderen zich prima vermaken in bijvoorbeeld de boerderijwinkel, op de familiefiets, tijdens een potje boerenbiljart, of in een van de groepsruimtes die u kunt huren. Daarnaast is er van de maanden juli t/m eind oktober een maisdoolhof, zie daar maar eens uit te komen!

Locatie voor een feest

De Drentse Koe is ook uitermate geschikt voor een locatie voor een feest, bijvoorbeeld een familiefeest, een reünie of een kinderfeestje! U kunt hier immers diverse groepsruimtes huren (waaronder de blokhut) en in overleg zijn er diverse arrangementen mogelijk. Denk hierbij aan complete kinderfeestje arrangementen met eten en drinken (o.a. patat & pannenkoeken) tot aan een complete lunch, buffet of bbq!

Wilt u meer weten over de Drentse koe? Ga dan naar de website.

Category: