U bent hier

Dashcam kopen?

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 06/13/2017 - 21:27

Dashcam kopen, waarom zou je?

Steeds vaker zie je een auto met daarin een dashcam. Wat doen die mensen met dat ding? Is dat voor de fun, of wat? Je zou toch zeggen date het meer nut heeft, aangezien best veel mensen een dashcam hebben.

Wat doen een dashcam?

Als je een goede dashcam hebt doet deze wat hij moet doen. Hij filmt korte filmpjes, de lengte is instelbaar. Vind er een heftige beweging of crash plaats, dan slaat hij de beelden beveiligd op.
Heb je dan een ongeluk en een getuige nodig, dan heb je zelf de perfecte getuige.
Er zijn dashcams met gps, die tevens de locatie van de film vast leggen. kijk her voor dashcams met gps:https://www.dashcams4you.nl/product-categorie/dashcam/?filter_gps-logger=ja
Dit kan ook een fijne optie zijn. Voor het gemak zijn er ook dashcams met wifi. Dan kun je draadloos de beelden naar je telefoon, tablet of pc sturen. Dat is erg makkelijk.

Dashcams en verzekering

Iedere verzekeringsmaatschappij accepteert beelden van de dashcam als bewijs. Hierdoor kan er sneller voldaan worden aan de schuldvraag. Dit zorgt ervoor dat de schade afhandeling eerder afgehandeld is en je dus eerder je geld van de schade hebt. Soms kan de afhandeltijd wel oplopen tot een jaar. Je zult maar de pech hebben.

de dashcam en justitie

Steeds vaker vraagt de politie of justitie de beelden die met de dashcam gemaakt zijn op als bewijs. Er zijn inmiddels al heel wat mensen veroordeeld hierdoor. Ook zijn er al heel wat gevallen waarbij de bestuurder door de dashcam kon bewijzen dat hij geen overtreding had begaan, terwijl hij er wel en bekeuring voor kreeg. Alleen maar voordelen dus.

Ga dan eens kijken bij https://www.dashcams4you.nl/ . Je ziet hier een heel groot assortiment goede, betrouwbare dashcams. Heb je advies nodig, dan kun je dat uitstekend krijgen. Dit kan per chat, email of telefoon. Het is zeker een aanrader.

Category: