U bent hier

Dingen om in Acht te Nemen bij het Selecteren van een Telefoniesysteem voor het Kantoor

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 09/18/2017 - 12:39

De voorbije decennia heeft de technologie alternatieve zakelijke portalen met zich meegebracht. Technologieën zoals PBX, IP PBX en virtuele VoIP systemen bieden bedrijven communicatie opties die betrouwbaarder en beter gestroomlijnd zijn. Deze leveren hogere snelheden in overeenstemming met de snelle bedrijfswereld van vandaag.

Het kiezen van een systeem voor zakelijke telefonie is een investering op lange termijn, dus willen bedrijven zeker zijn dat ze de beste mogelijke service kiezen. Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke behoeften, afhankelijk van factoren zoals hun bedrijfsdoelinstellingen, de aard van hun activiteiten en hun visie. In dit artikel zullen we de punten bespreken die u in acht moet nemen vooraleer dat u de juiste provider kiest voor een zakelijktelefoniesysteem.

1. Huidige Opstelling: Het is vrij logisch dat de opstellingen van bedrijven onderling verschillen en afhangen van de industrie en activiteiten waarin een bedrijf handelt. De ziekenhuisindustrie bijvoorbeeld, de hoeveelheid communicatie is relatief hoger dan die van andere industrieën. Klantgerichte bedrijven zijn dan weer afhankelijker van de kwaliteit van hun communicatie tussen de medewerkers en de klanten. PBX-systemen zijn iets makkelijker te implementeren, maar om gebruikt te worden in een snelle bedrijfsomgevingen hebben ze een te lage functionaliteit. Virtuele VoIP systemen zijn over het algemeen de beste optie voor zulke industrieën.

2. Belvolume: Het soort regeling en verbinding dat u kiest zal ook afhangen van uw belvolume (in- en uitgaand). Bedrijven hebben nood aan een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem, iets wat een abonnement op een virtuele zakelijke telefoon bieden.

3. Budget: De volgende factor die waarmee u dient rekening te houden, is het budget. Op het vlak van telefonie zullen bedrijven op grote schaal een ander budget hebben dan bedrijven op kleine schaal. PBX-systemen hebben hogere voorafgaande kosten zoals hardware, licenties en installatie. Virtuele oplossingen daarentegen vereisen geen voorafgaande kosten of onderhoudskosten, maar een maandelijks abonnement is duurder. Er zou nooit moeten ingeleverd worden op vlak van kwaliteit, aangezien een inefficiënt systeem het bedrijf op lange termijn veel meer zal kosten.

4. Compatibiliteit: Een bedrijf hangt af van de vlotte samenwerking van veel verschillende tools. Virtuele systemen hebben compatibiliteit als voordeel, aangezien ze veel makkelijkersamenwerken met andere tools en systemen in het bureau. Dit is niet het geval bij PBX-systemen, deze vereisen speciale handelingen voor een goede integratie. Naarmate de dagen vorderen zien we dat verenigde, goed geïntegreerde zakelijke interfaces meer en meer een trend worden. Met virtuele telefoniesystemen wordt de volledige interactie met klanten op één enkel platform uitgevoerd.

5. Gratis Proefversies: Nu al de bovenstaande aspecten zijn besproken, is het aangeraden om eens rond te kijken en gratis proefversies te gebruiken. Producenten en serviceproviders voorzien gratis proefversies zodat de klanten de service kunnen ervaren zonder dat ze deze definitief aankopen. Na een adequaat onderzoek en een aantal proefversies zullen bedrijfseigenaars een duidelijk beeld krijgen over welk soort bedrijfsstructuur ze willen.

Zakelijke telefoniesystemen zijn bijna onmisbaar in elke bedrijfsomgeving. De efficiëntie en functionaliteit van dit systeem spiegelt zich onmiddellijk op het imago van het bedrijf en de kwaliteit van de geleverde service.

Category: