U bent hier

Een Expediteur inschakelen bij importen uit China bespaart u geld

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 02/27/2017 - 13:27

Gebruik een expediteur, als uw wilt gaan importeren uit China
Als u goederen voor bijvoorbeeld uw webwinkel, winkel of bedrijf wilt gaan importeren vanuit China, dan komt er een hoop op uw af. Niet alleen heeft u te maken met de lokale wet- en regelgeving, maar ook zaken zoals belastingen, papierwerk etc.. moet volgens de regels geregeld worden. Als uw lading bijvoorbeeld in de haven van Rotterdam aankomt en uw lading beschikt niet over de juiste Chinese papieren dan kunt u vertraging oplopen en moet u extra kosten maken voor tijdelijke opslag tot uw papieren wel op orde zijn.

Voorkom verrassingen

Als u niet voor verrassingen wilt komen te staan kunt u het beste gebruikmaken van een expediteur. Voor de grootste haven van Europa, Rotterdam, zijn er meerdere Rotterdamse expediteurs. Iedere expediteur heeft zo zijn eigen specialiteit. Zo zijn er expediteurs die gespecialiseerd zijn in het importeren van houten meubels, maar ook voor het importeren van machines, bulkgoederen of stukgoed.
Een expediteur zorgt ervoor dat bij uw lading de juiste douaneformaliteiten aanwezig zijn en wijst u daarnaast op het feit voor welke goederen aanvullende certificaten nodig zijn.
Denk hierbij aan keurmerken voor de import van hout waarbij u kunt aantonen dat uw meubels van duurzaam geproduceerd hout zijn gemaakt.

Een Expediteur helpt u ook bij uitladen in de haven van Rotterdam

Naast het regelen van de douaneformaliteiten kunnen expediteurs u ook helpen met het uitladen van uw goederen of het verzorgen van een geschikte opslag lokatie. Of wellicht heeft u een eigen opslaglocatie en wordt uw zeecontainer per vrachtwagen naar uw adres vervoert.

Als u kiest voor een expediteur voor de import uw goederen uit China bespaart u vrijwel altijd geld en weet u zeker dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

Category: