U bent hier

Geen gala zonder deze stijlvolle tips!

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 10/02/2014 - 10:26

Wat te doen?

1] Hou je aan de gegeven dresscode maar vergeet niet je eigen draai eraan te geven. Je goed voelen is een must. Je straalt het uit.

2] Zorg ervoor dat je buiten jas in harmonie is met je feestjurk.

3] Draag een gekleurde feest/galajurk. Dit hoeft niet altijd een galajurk in het zwart te zijn. Ook sexy zijn donkerblauwe, roze, paarse of een rode galajurk. Kijk eens bij Perfect Dress in Amersfoort, zij hebben galajurken / cocktailjurken / feest jurken in alle kleuren die er te bedenken zijn.

4] Probeer eens een elegante sexy look met een diep decolleté of één die je lange benen benadrukt of een galajurk met een open rug. Kies het liefst één van de eerder genoemde dingen. Wanneer je weer teveel bloot laat zien kan dit ook weer ordinair overkomen.

5] Denk aan je gezelschap, matched je galajurk hierbij?

6] Open schoentjes bij warm weer. Deze worden ook aangeboden bij Perfect Dress.

7] Draag bij koud weer een mooie stola om om te slaan of een bijpassend jasje tegen de kou. Doe een mooie stola om bij koud weer of probeer een matchend jasje te dragen wanneer het koud is. Bij lage temperaturen beter geen minijurkje dragen wanneer je een lange jurk aan kunt trekken.

8] Een leuk idee is om een avondtasje te dragen bij je cocktail jurk. Hierin kun je gelijk je essentials in meenemen.

Wat NIET te doen?

1] Je niets van de dresscode aantrekken omdat je de stijl van jezelf veel beter vindt om je daarna te schamen omdat iedereen naar je zit aan te gapen.

2] Je "gewone" jasje aantrekken omdat je denkt dat het niemand toch zal opmerken. Bij veel galafeesten is het niet vreemd dat er paparazzi bij de ingang staat..

3] Een galajurk in fluor kleuren dragen. Met uitzondering van jaren 80's feesten natuurlijk..

4] Je blote buik of navel flashen. Wanneer je ouder bent dan 15 jaar is dit een dodelijke vergissing om te maken. Wat dan echt aan te raden is is om dan inplaats van een lange jurk in een korte jurk te gaan.

5] Allemaal dezelfde cocktailjurken of galajurken aan trekken. Bespreek en plan met je viendinnen over wat aan te trekken

6] Hoe warm het ook is, laat je teenslippers voor wat ze zijn! 100% een no-go!

7] Wanneer het koud is een oversized gebreide wollen trui dragen tegen de kou. Alsjeblieft..

8] Laat die hutkoffer staan en sleep dezde niet mee achter je aan. Grote handtassen zijn niet op z'n plek op een gala, of dit nu It-bags zijn of niet.

Category: