U bent hier

Geld besparen met zorgverzekering 2018

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 11/07/2017 - 14:47

Zorgverzekering 2018

Het nieuwe jaar komt er weer aan wat betekend dat iedereen weer naar een nieuwe zorgverzekering kan overstappen. Als je even de tijd neemt om verschillende zorgverzekeringen te vergelijken dan kun je hier al snel veel geld mee besparen. Door te kiezen voor een lager zorgpremie kan je tientallen euro's per maand besparen.

Het is wel belangrijk om goed te bedenken of je in 2018 verwacht zorg nodig te hebben en hoeveel zorg. Zo kun je een slimme vergelijking maken die goed bij jouw situatie aansluit. Wanneer je kiest voor een hoog eigen risico kun je een lagere zorg premie krijgen dan wanneer je kiest voor het laagste eigen risico van 385 euro. Zo kan het verleidelijk zijn om een lage zorgpremie te kiezen voor je zorgverzekering maar wanneer je dan zorg nodig hebt is het mogelijk dat je eerst je eigen risico moet betalen voordat je de zorgkosten vergoedt krijgt. Met als gevolg dat je toch duurder uit bent.

Door je goed te verdiepen in een zorgverzekering 2018 krijg je ook een beter beeld van wat zorgverzekeraars jouw te bieden hebben en hoe dat aansluit bij jouw huidige of toekomstige situatie. Uiteraard is het moeilijk om te bepalen wat voor zorg je nodig denkt te hebben maar je kunt hierbij denken aan een tandartsbehandeling en extra fysiotherapie wanneer je bijvoorbeeld een sporter bent of moeite hebt met bewegen. Veel van deze zorg kan worden vergoedt vanuit een aanvullend pakket welke per zorgverzekeraar kunnen verschillen. Ondanks dat je hiervoor maandelijks extra zorgpremie betaald kunnen de uiteindelijke kosten lager uitvallen wanneer je hiervoor kiest.

Category: