U bent hier

Hoe shop je online voor de perfecte pasvorm

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 11/25/2017 - 11:34

Heb jij ook altijd problemen om in één keer de juiste pasvorm thuis te krijgen wanneer je online winkelt voor kleding? Tuurlijk, je kunt die broek gewoon in drie verschillende maten bestellen en de rest terugsturen, maar het zou ook wel fijn zijn als je bestelling eens een keer gewoon precies is wat je zoekt, en je niet naar een DHL punt hoeft om de retour doos af te leveren.

Ik ken niet zoveel mensen die graag winkelen. Ik vind het zelf niet erg, maar de mogelijkheid om online kleding te kopen maakt het gemakkelijk om je persoonlijke stijl en kleding gemakkelijker te vinden en de stress en schaamte van kleding kopen te nemen. En met het gemak dat steeds meer winkels en kleding zoekmachines als kledingafterpay.nl je bieden vind je ook niet zomaar in een enkele winkel in de hoofdstraat. Dan moet je eerst overal langs om een beetje een compleet beeld te krijgen van het aanbod en de outfits die je zou kunnen samenstellen.

Het is dus normaal dat steeds meer mensen het willen doen. Je hebt echter wel de kans dat je misschien terug zult moeten sturen wat je niet koopt, omdat het niet past bijvoorbeeld. Het is niet alsof er een kleedkamer is voor Amazon. We kunnen niet voorkomen dat je ooit te maken krijgt met retouren of omwisselen, maar met een beetje planning en wat slimme inkopen kunnen we ervoor zorgen dat het zeldzaam is.

Hoe kan ik beter leren hoe ik me moet kleden?

Het eerste en misschien wel het belangrijkste dat je kunt doen voordat je geld online uitgeeft, is om goede afmetingen van jezelf te krijgen. Als je eenmaal een idee hebt van je maat, voorbij 'groot', 'maat 10' of '42 taille', kun je winkelen zonder angst. Onthoud dat de maat 10 van het ene bedrijf misschien bij een ander bedrijf wel maat 8 is. Etiketten en ontwerpers gebruiken doelgericht "ijdelheid maten" om klanten te verwarren, en hoewel het hele punt van maten en inches is om consumenten normen te geven, zal de 42 inch broek van een bedrijf drastisch anders passen dan die van een ander. De beste manier om hier iets mee te doen is om ervoor te zorgen dat je je eigen metingen hebt. Hier is hoe.

Vraag een professional om ze voor je te nemen. Het is duidelijk dat de beste manier om de meest nauwkeurige metingen mogelijk te maken, is dat iemand anders ze neemt terwijl je normaal staat. Als je kunt, ga dan naar een kledingwinkel (ik weet het, het hele punt hier is om online te winkelen en kledingwinkels te vermijden, maar voor deze éne keer dan) en je metingen op de juiste manier te laten uitvoeren door iemand die het altijd doet en weet wat ze doen.

Dit is vooral belangrijk voor dames- en bh-maten. Het goed passen van een bh is voor iedereen een moeilijk iets, en het is nog moeilijker als je alleen bent. Ga naar een lingerie- of dameskledingwinkel en zorg voor een goede BH-pasvorm zodat je de afmetingen eens en voor altijd weet.

Neem ze zelf (of laat een vriend je helpen.) Het alternatief om een ​​pro het te laten doen is natuurlijk om het zelf te doen. Je moet voorzichtig zijn om je eigen maten te nemen. Houd je buik niet in en probeer ook niet rechter te staan ​​dan je normaal doet. Proberen om je houding of grootte te "optimaliseren" zal uiteindelijk leiden tot ongemakkelijke kleding. Als je zelf metingen moet doen, vraag dan een vriend of familielid om te helpen om ook de moeilijke plaatsen te bereiken, zoals de binnen beenlengte voor heren of de buste voor dames.

De probleemgebieden voor mannen

Voor mannen heb je een aantal gebieden waar je op moet letten. Voor broeken en broekspijpen wil je natuurlijk je lengte, taillemaat en binnen beenlengte hebben. Maar je moet ook je heupen meten en, als je een meer uitgesproken achterste hebt, ook de breedte rond je bekken. Als je al die dingen bij de hand hebt, weet je zeker dat je weet waar je aan toe bent als je broeken online koopt.

Zorg ervoor dat je bij je shirts rekening houdt met jouw borstomvang, mouwlengte en nek omvang. Zelfs als je de neiging hebt om alleen maar T-shirts te dragen heb je ze wel een keer nodig wanneer je overhemden, blazers en colberts aan wilt schaffen. En je weet maar nooit wanneer ineens de volgende bruiloft, of onverhoopt begrafenis, langs zal komen.

Category: