U bent hier

huren

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/24/2017 - 18:14

Huren kan gemakkelijk met carnaval
Nog even en dan is het Carnaval! We hebben er al veel van kunnen merken in de aanvragen van feestkleding, klus gereedschap dat men ging huren en hoogwerkers die gehuurd werden. De carnaval staat weer voor de deur en dat betekent 3 dagen lang plezier.

Veel verhuur aanvragen

Op veel plaatsen trekken de versierde praalwagens door de straten en wordt er tot in de late uurtjes gefeest maar voor ons is het ook altijd ene drukke tijd om alle verhuur aanvragen door te sturen. Dit jaar werd er zelfs een geluidsinstallatie gehuurd voor carnaval, zou deze op de carnavalswagen komen of in de feesttent? Het is in iedergaval een setje van 20.000 Watt.;) De geluidssets worden op locatie geleverd, geïnstalleerd en afgesteld en na afloop weer opgehaald.

Wij vieren het boven de rivier

Wijzelf zitten in Groningen dit jaar maar er zijn meer plaatsen boven de rivieren waar het carnaval losgaat. In Sneek bijvoobeeld, dat tijdens carnaval Drabbelterp heet. De Friezen van carnavalsvereniging Oeletoeters organiseren er feestelijke optochten en polonaises. Een andere stad waar prins carnaval voor „dree bruisende dolle daag’n” arriveert is het Twentse Oldenzaal – Boeskoolstad, dezer dagen. Maar wij gaan even kijken in het Groningse Kloosterburen, omgedoopt tot Kronkeldörp. Het thema van de wijk Kruisweg/Hornhuizen is dit jaar 'Met carnaval schuiven wij alles aan de kant'. Nou, dat gaat vast niet op voor het bier.  Wie komend weekend op z'n Drents carnaval wil vieren, moet naar Zuidoost-Drenthe. In zes plaatsen in de Drentse Zuidoosthoek wordt namelijk carnaval gevierd, blijkt uit een overzicht van de optochtenkalender.

Veel optochten in Naderland

Van de 656 optochten, 784 inclusief jeugdoptochten, vind je veruit de meeste in carnavalsprovincies Noord-Brabant (293, of 12 per 100.000 inwoners) en Limburg (274, of 25 per 100.000 inwoners), gevolgd door Gelderland (87) en Overijssel (48). Wij vonden daarover ook een mooi gezegde: Kik, wij zen natuurluk nie d'n eenigste die van leut maoken houwen. En of het nou beneeje de rivieren is, of d'rbove, aon d'n aandere kaant van d'n osejaan of errugus aanders, leut hedde nooit genoeg
 
Carnaval verbind en is een mooi feest. Mensen uit de hele provincies komen samen.” Carnaval is feestvieren, maar versterkt ook de gemeenschapszin in het dorp en stad. „Scholen doen mee, maar ook verzorgingshuizen, jongeren en feestgangers. Iedereen dus.” 

Category:

Tags: