U bent hier

ISPM en transport

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 10/21/2016 - 12:57

ISPM hout, wat is dat nou eigenlijk? ISPM is een afkorting voor International Standards for Phytosanitary Measures. Het gaat hier om de wereldstandaard Fytosanitaire maatregelen Houten Verpakkingen. Deze maatregel is in 2012, in de maand maart, ingevoerd om een einde te maken aan de handelsbelemmeringen. Zo heb je ISPM 15. In ISPM 15 staat beschreven dat je de verspreiding van ongedierte moet voorkomen door houten verpakkingen op de juiste manier te behandelen en vervolgens te transporteren.

Zekerheid en gemak bij transport

ISPM 15 wordt in steeds meer landen toegepast bij de invoer van houten verpakkingen. Een groot voordeel van verpakkingen met ISPM 15 is namelijk dat de producten probleemloos over de hele wereld getransporteerd kunnen worden. Dit zorgt dus voor meer zekerheid en gemak bij het transporteren van je producten. Voor internationaal transport dienen houten verpakkingen en stuwhout gemarkeerd te worden. Stuwhout is hout dat gebruikt wordt om een landing beter te kunnen stuwen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om een lading tijdens het stuwen steviger op te kunnen stellen. Bij stuwhout is het belangrijk dat de markering ook zichtbaar blijft wanneer het hout wordt ingekort. Dit kun je bijvoorbeeld doen door over de hele lengte een markering te plaatsen.

Van der Maat, officiƫle verklaring van registratie

Ben je op zoek naar een partner die de producten op de juiste manier verpakt zodat de producten helemaal klaar zijn voor veilig transport? Ga dan naar Van der Maat. Dit bedrijf is in bezit van een officiƫle verklaring van registratie, uitgegeven door Stichting Markering Houten Verpakkingen. Je bent er dus zeker van dat de verpakkingen voldoen aan de ISPM norm.

Category: