U bent hier

Een van de lelijkste websites ooi

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 01/12/2017 - 18:28

Op regdier.be kan je een blogpost lezen met een oplijsting van de tien lelijkste websites ooit. Hierbij al een voorproefje met een korte bespreking van de nummer in die top tien van lelijkste websites.

En die nummer één is: De website van Govind Tiwari (India)

De link: http://govindtiwari.blogspot.in

Govind Towari houdt wel van een beetje animatie en flikkerende sterren op de achtergrond van zijn persoonlijke website. Hij is er ook van overtuigd dat je nooit te veel van je eigen foto's op je persoonlijke website kan plaatsen en gebruikt ze daarom te pas en te onpas. Om het toch wat interessant te houden laat hij die portretten van zichzelf dan maar met de ogen knipperen, dat is lekker levensecht, of hij gebruikt wat fade in of out effecten, dat is flashy. En om aan te tonen dat we internationaal denken is een roterende wereldbol ergens op de site ideaal.

Govind is ook gek van Photoshop en dan liefst met een van zijn eigen portretten als bronmateriaal: klik op het voorbij rollende "Photo fun with Givond Tiwari" om een lange pagina met voorbeelden te zien. Je moet in het begin overigens niet klikken op 'Click here to enter the website'. Na tien seconden gaat de website vanzelf verder (en het loont de moeite even te wachten).

Wil je de rest van de top tien zien? Surf dan naar de top tien van de lelijkste websites ooit.

Category:

Tags: