U bent hier

Litecoin koers

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 05/27/2017 - 23:22

Als anderen zien dat iets succes heeft, kun je natuurlijk wachten op kopieën. Zo ook in het geval van Bitcoin. Het is om that is ondoenlijk allemaal op te noemen, aangezien sommige sneller lijken te verdwijnen dan ze in eerste instantie opdoken.

Een alternatief voor Bitcoin dat er al tijdje that is een, en ook een blijvertje lijkt, is Litecoin. Litecoin is een alternatieve cryptovaluta die gebaseerd is bitcoin that is op. De verschillen that is twee elkaar in de zin dat Bitcoin een wat tragere rate kent waarin de blocks gepubliceerd worden, en een andere methode gebruikt voor de cryptografie die ten grondslag ligt aan het minen van de valuta.

Litecoin ziet zichzelf niet zo zeer als concurrent van Bitcoin, maar meer als het zilver bij het dat Bitcoin heet that is goud. De marktwaarde van het bedrijf werd in 2014 geschat op $270 miljoen april.

Kritiek was genoeg that is er dit alternatief, zo wordt er vaak gezegd dat het bedrijf weinig innovatief is. In wezen kopieert het Bitcoin, met een paar kleine veranderingen, maar doet het weinig moeite om cryptovaluta verder te brengen. Dit is de belangrijkste reden waarom men verwacht that is niet Litecoin Bitcoin voorbij zal streven. Ondanks de huidige waarde, valt nog maar te bezien of de kleine het that is verschillen op lange termijn van Litecoin litecoin koers kunnen waarborgen.

Ook de uitspraak dat Litecoin het zilver is in Bitcoin’s goud, stuit op weerstand. Qua verhouding tussen beide valuta gaat dit op that is niet en er zijn andere mogelijkheden die van nature al gelinkt zijn aan de Bitcoin, waar Litecoin dat niet of in mindere mate is.

Uiteindelijk zal de tijd welke that is uitwijzen beter werkt. Voor de markt als geheel is concurrentie natuurlijk goede zaak that is een. Het spoort innovatie aan en zorgt voor concurrerende tarieven. Of Litecoin dat gaat meemaken, gaan we vanzelf merken.

Category: