U bent hier

Mijn top 3 dakdragers in Nederland

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 03/17/2017 - 12:46

Mijn top 3 dakdragers in Nederland
Er zijn zoveel verschillende dakdragers te koop in Nederlands zoals Thule, Atera, MAC (CAM), M-plus, Mont black en nog een aantal. Maar welk merk is nou eigenlijk de beste en waar zit het verschil in? Om ze allemaal te behandelen is veel werk daarom behandel ik alleen Thule, Atera en MAC (CAM) in de post. Ik heb deze drie gekozen omdat dit toch wel de bekendste dakdrager merken zijn in Nederland.

1 - Thule

Het merk Thule heeft iedereen weleens voorbij zien komen omdat dit merk toch wel het bekendst is in Nederland. Maar wat zijn nou de voordelen en nadelen van dit merk?
Een Thule dakdrager is te verkrijgen in een aluminium en staal variant, deze dakdrager ziet er zeer professioneel uit en is ook zeer aerodynamisch. Over het ontwerp is goed nagedacht over hoe deze stang eruitziet en hoe je deze dakdrager monteert op het dak. Maar dit professioneel A-merk product heeft toch een nadeel namelijk deze dakdrager is zeer prijzig met vergelijking tot andere merken. Maar je krijgt een zeer goed product voor terug en het ziet er ook nog eens stoer uit op jou auto.

Voordelen:
- Veilige en stevige dakdrager.
- Professionele en aerodynamisch dakdrager.
- Te verkrijgen in een staal en aluminium variant.

Nadelen:
- Een prijzige dakdrager vergeleken tot andere merken

2 – Atera

Het tweede merk dat ik wil bespreken is Atera, een Duits merk dat ook zijn naam heeft gemaakt in Nederland. Deze dakdrager heeft net zoals Thule voordelen en nadelen.

Net zoals Thule is deze dakdrager te verkrijgen in een aluminium en staal variant, de dakdrager ziet er goed uit met een eenvoudige montage en van goede Duitse kwaliteit. Ook de prijs is veel aantrekkelijker dan een Thule dakdrager dit maakt een Atera dakdrager dan ook een professioneel en keurig product.
Ook is bij deze stang goed gekeken naar hoe je dit product zo goed mogelijk aerodynamisch kunt maken en hoe je dit product zo gemakkelijk mogelijk kunt monteren op jouw auto.
Maar ook Atera heeft een klein nadeel namelijk de stang ziet er naar mijn mening een beetje goedkoop eruit maar dit hoeft geen probleem te zijn want deze stang kan € 50,- goedkoper zijn dan een Thule dakdrager. Daarom is deze dakdrager geschikt voor mensen die niet veel geld willen uitgeven voor een dakdrager maar wel goede kwaliteit willen hebben.

Voordelen:
- Top Duitse kwaliteit.
- Stuk goedkoper als Thule.
- Eenvoudige montage.

Nadelen:
- Ziet er beetje goedkoop dan vergeleken met Thule.

3 – CAM (MAC)

Het derde merk dat ik wil bespreken is CAM dit product wordt tegenwoordig verkocht onder de naam CAM maar vroeger heette dit product MAC. Ook bij dit merk gaan we de voordelen en de nadelen bespreken.

Net zoals bij Thule en Atera heeft CAM ook een staal en aluminium variant. Deze dakdrager kun je vergelijken met een Atera dakdrager in design maar deze dakdrager en ook een paar tientjes goedkoper dan een Atera dakdrager. Ook deze stang is net zoals bij Thule en Atera zeer aerodynamisch en past perfect op jouw auto. Het nadeel is wel dat deze dakdragers iets minder kan dragen als Thule en Atera dakdragers. En de montage kan beetje stroef gaan omdat de doppen er stroef erop zitten. Maar dit is met enige kracht goed te doen.

Voordelen:
- Zeer goedkoop voor een perfect product
- Aerodynamisch
- Eenvoudig dakkoffers – fietsendragers etc. te monteren door gebruik van U-Beugels.

Nadelen:
- Kan iets minder dragen
- Om dakdrager te monteren moet je doppen eraf halen die in het begin stroef erop zitten.

Category:

Tags: