U bent hier

Njoy Drachtenpoolen

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/24/2017 - 18:10

POOL, BILJARD EN SNOOKER 

 

POOL, BILJARD EN SNOOKER

SPEEL MEE. 14.00 VOOR 6,- PER UUR. VANAF 18.00 VOOR 9,- PER UUR

N-Joy Drachten is een moderne poolhal met professionele pooltafels en een gezellige bar/restaurant met terras. Boek een tafel met vrienden of collega’s, blijf eten of luister de vrijdagmiddagborrel op met een drankje en een potje pool. Het poolcentrum heeft geregeld leuke en spannende evenementen en neemt deel aan onder meer Koningsdag en de N8 van Dr88.

LEKKER POOLEN

AIRHOCKEY, DARTEN, PINGPONG

NAAST EEN POTJE POOL OF SNOOKER BIEDEN WE MEERDERE SPELLETJES AAN

Denk bijvoorbeeld aan een game op onze interactieve spelcomputer, een potje kaarten, tafeltennis, tafelvoetbal, darten of airhockey! Voor elk wat wils bij N-Joy. Ook voor de oudere gasten zijn er gokkasten aanwezig. Verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Kies dan eens voor een bijzonder uitje en ga een avondje poolen bij Poolcenter N-Joy. Je kunt meerdere tafels reserveren en genieten van een groot assortiment drankjes. Ook verzorgen wij voor groepen op verzoek lekkere borrelhapjes. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.
 

BORREL, BORRELHAP OF BUFFET

 
 

AAN DE BORREL BIJ N-JOY

KOM GENIETEN VAN ONZE BAR, FINGERFOOD OF BUFFET

Naast een leuk potje poolen kun je N-Joy of delen van N-Joy ook afhuren voor een personeelsborrel, feestje of party. Uiteraard kun je bij ons ook komen borrelen. Drink gezellig een biertje in onze VIP-ruimte, aan de bar of met lekker weer op ons terras voor de zaak. Of kom een feestje vieren met familie, vrienden en collega’s. Onze kok maakt graag een smakelijk buffet voor u klaar!
 
N-Joy Drachten is een moderne poolhal met professionele pooltafels en een gezellige bar/restaurant met terras. Boek een tafel met vrienden of collega’s, blijf eten of luister de vrijdagmiddagborrel op met een drankje en een potje pool.Heb je iets te vieren of gewoon zin in een gezellig avondje uit? Bij N-Joy Poolcenter Streetlife in drachten is de avond altijd geslaagd! Of je nu gezellig een drankje komt nuttigen met vrienden of collega’s of voor een feestgelegenheid bij ons wilt komen, alles kan bij N-Joy
 
 

>

Category: