U bent hier

Nog te weinig websites treffen het daadwerkelijke doel, is uw site optimaal?

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 05/11/2017 - 02:55

Wat is het doel van uw website?
Het lijkt misschien in eerste instantie een erg simpele vraag waar een ieder wel antwoord op heeft.
Maar wat is nu echt het daadwerkelijke doel van uw website, wat wilt u nu bereiken met uw website? Meer klanten, meer omzet genereren dat zijn de antwoorden die snel naar voren zullen komen. Echter wat is nu het realistische meetbare doel dat u bijvoorbeeld de komende maand al kunt realiseren met uw website? Is dat concreet bijvoorbeeld 100 nieuwe unieke bezoekers, dan hebben we een meetbaar doel. Daar kunnenwe wat mee en vervolgens kunnen we verder breien op deze belangrijke vraag. Namelijk hoe dit gerealiseerd kan worden en met welke middelen.

Veel ondernemers hebben tegenwoordig wel een website maar het is niets meer dan een visitekaartje die op tafel ligt. Wat ik daarmee bedoel is dat de website niet gebruikt word en stil ligt. Het schip ligt stil en vaart niet, soms al heel lang niet. Daar moet verandering in komen en als u dit leest en zich aangesproken voelt aarzeldan niet.

Ga daadwerkelijk wat doen met uw website en zorg dat u nieuwe klanten binnen sleept en er daadwerkelijk meer bezoekers laat komen. Want geloof het of niet er is enorm veel te halen op het internet. Tegenwoordig kan er zelfs met een click op de knop een applicatie op de website geïntegreerd worden zoals een chatfunctie. Op deze manier kunt u eenvoudig met uw klanten die warm op de website rondkijken een gesprek voeren.

Daarnaast komen we dan op het punt dat er tegenwoordig in de praktijk nog teveel waarde gehecht word aan het design van de website. Alstublieft mensen, dit is drastisch aan het veranderen. Natuurlijk moet de website er mooi uitzien maar dat is logisch en vanzelfsprekend. Wat echter veel belangrijk is, is het makkelijk bedienen van de website en ook op telefoon en tablet. En dan komen we dus terug op het stukje over het daadwerkelijke doel van de website. Wat is nu echt het doel van de website en hoe pas ik mijn website hier op aan. Wil ik tandenborstels verkopen voor 0,50 cent per stuk in 3 verschillende kleuren? Dan ga ik niet een super fancy website neerzetten maar een onderzoek doen naar waar er kansen liggen om de tandenborstels het beste te verkopen. Mijn stappenplan zou beginnen bij een analyse opstellen over welke zoekwoorden relevant zijn in google.

Category: