U bent hier

Ontdek sommige van de lelijkste dingen ter wereld

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/03/2017 - 13:55

Op Ugliestthingintheworld.com, een nieuwe website, vind je foto's van verschillende van de lelijkste dingen ooit. Momenteel zijn er vooral afbeeldingen te vinden van gebouwen en dieren maar daar worden binnenkort nog veel andere dingen aan toegevoegd. Er wordt daarbij geprobeerd om dingen te verzamelen van over heel de wereld en om zelf ook actief op zoek te gaan naar nieuwe zaken en niet enkel bestaande lijstjes over te nemen.

Op dit ogenblik kan je zo al meer dan veertig interessante foto's gaan bekijken van sommige van de lelijkste dingen ooit. In de top drie staan momenteel de blobfish als lelijkste vis ooit en een echt monster qua uiterlijk, met vlak daarna de 'star nosed mole' die een wel heel bijzondere en akelige neus heeft. Als lelijkste gebouw momenteel heb je het Olifant gebouw in Thailand, dat zoals de naam al zegt de vorm heeft van een olifant. Niet echt een mooi gebouw te noemen dat en ook in Thailand zelf is het erg bediscussieerd.

Maar er is nog veel meer te zien. Lelijke apen, honden, vogels en insecten. En lelijke appartementsgebouwen, kerken en dergelijke bij de gebouwen.

Ga zeker eens een kijkje nemen, je zal vast en zeker veel nieuwe dingen ontdekken. Een goede plaats om te beginnen is de absolute top tien van lelijke dingen, in het Engels top ten of ugliest things ever.

Category: