U bent hier

Op zoek naar leuke bijbaan

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 01/12/2017 - 11:08

Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuke bijbaan in Amsterdam voor naast mijn studie. Vorig jaar ben ik begonnen aan de studie Fysiotherapie. In het begin had ik geen tijd om naast mijn studie te werken. Nu heb ik gelukkig meer tijd over want ik zou graag wat meer geld willen verdienen. Nu vroeg ik me af wat voor bijbaan bij mij past. Op bijbaan.nl vond ik veel vacatures voor leuke bijbanen. De bijbanen die mij het meest aanspreken zijn logistieke bijbanen en horeca bijbanen. Ik woon in Amsterdam en daar zijn veel logistieke vacatures te vinden. Een bijbaan als koerier is super leuk want ik rij graag rond in de auto.

Ook vind ik het leuk om met klanten bezig te zijn. Daarom ben ik ook op zoek naar een horeca bijbaan. Dat is een van de leukste bijbanen voor studenten. Het is hard werken maar je hebt ook veel gezelligheid. Ook heb je veel contact met collega’s en dat spreekt mij aan. In een restaurant of café werken als bijvoorbeeld ober of barman wil ik graag. En je krijgt ook nog eens fooi als je goed je best doet. Daar ga ik zeker mijn best voor doen. Soms hoor ik van mensen dat ze zelfs meer verdiend hebben aan fooi dan aan hun loon.

Ik ben nu van plan om op zowel logistieke vacatures als horeca vacatures te solliciteren. Daarna zie ik wel weer waar ik op gesprek mag komen. Er is gelukkig genoeg keuze aan bijbanen in Amsterdam. Wens me succes!

Category:

Tags: