U bent hier

Plastic afval scheiden

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 10/14/2016 - 14:12

Tegenwoordig doen we het (bijna) allemaal! Verschillende afvalbakken aanschaffen voor het scheiden van het afval. Ook op veel scholen wordt het afval gescheiden met verschillende afvalbakken waar ‘restafval’, ‘plastic’ en ‘papier’ etc. op staat. Misschien herken je zelf deze bakken ook wel? Ook voor thuis kun je een container voor plastickopen. Ideaal voor het scheiden van plastic afval en je hebt niet al die plastic producten in bijvoorbeeld de afvalbak die in de keuken staat! Ideaal, toch? Dat is wat minder vaak een nieuwe vuilniszak in de prullenbak doen!

Draag bij aan het milieu

Daarnaast draag je met het scheiden van afval bij aan het milieu en kunnen er heel wat kosten worden bespaard. Twee vliegen in één klap! Wist je bijvoorbeeld al dat elke kilo afval die niet naar de verbrandingsoven gaat een besparing van 5 cent per gemeenschap oplevert? Afval scheiden kan dus ook heel goed zijn voor je eigen portemonnee, want de lokale afvalstoffenheffing kan zelfs omlaag gaan!

Kliko, innovatie en kwaliteit

Wil je een afvalcontainer kopen, maar weet je nog niet zo goed waar? Neem dan zeker een kijkje op de website van Kliko. Kliko biedt allerlei afvalcontainers van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast is dit bedrijf continu aan het innoveren om jou de beste oplossing te kunnen bieden. Bij dit bedrijf kun je ook terecht voor ondergrondse container. Een groot voordeel van een ondergrondse container is dat er veel ruimte wordt bespaard boven de grond. Daarnaast staat het ook nog eens veel netter in bijvoorbeeld een woonwijk.

Category: