U bent hier

PML internet voor hulp bij WordPress en andere websites

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 02/07/2017 - 14:44

PML internet is Pim Lorje

Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn. De veelzijdigheid van het freelancen spreekt me erg aan omdat ik voortdurend geprikkeld word door nieuwe uitdagingen. Ik ontmoet de leukste mensen. En elke week is anders.

Als ik mezelf moet omschrijven dan ben ik een warm, hartelijk en doortastend persoon. Ik ga heel erg op mijn gevoel af als dat kan. En op ratio als het moet. Ik begrijp de techniek heel goed. Daarom kan ik je ook zo goed uitleggen hoe iets werkt.

Specialiteiten: online marketing, opzetten websites, content management, project management, (WordPress) webmaster en nieuwsbrieven.

Kernwoorden: commercieel, hardwerkend, zelfstandig, ondernemend, nieuwsgierig en scherp.

Nieuwe WordPress website

WordPress is een gratis content management systeem (CMS) waarmee je snel iets goeds kunt neerzetten. Je kunt op jouw website zelf teksten, plaatjes en video’s plaatsen. Ik kan je dit met een training leren. Of je laat het door mij doen. WordPress is open source. Dit wil zeggen dat het systeem open is, dat iedereen mag meehelpen het systeem nog beter te maken en dat iedereen het kosteloos mag gebruiken. Het is dus niet van één bedrijf met de daarbij behorende licentie kosten.

Je krijgt daarom ook niet te maken met dure terugkerende licentiekosten. Er zijn juist veel gratis plugins met goede functionaliteiten beschikbaar. In de afgelopen jaren heb ik veel WordPress websites gebouwd en beheerd. Hierdoor kan ik snel iets neerzetten en ben jij rap voorzien van een (nieuwe) website.
Onderhouden WordPress website

Websites zijn net auto’s. Ze hebben onderhoud nodig. In verband met veiligheid moeten de systemen, waarop websites draaien, geupdate worden. Dit doe ik voor jou. Ik kan je helpen bij al het onderhoudswerk dat een website met zich meebrengt. Het kan ook zijn dat je websitebouwer is gestopt of geen zin in of tijd meer heeft voor het onderhoudswerk. Ook dan kan ik jou helpen ik jou met het onderhouden van je website.
Verbeteren of uitbreiden WordPress website

Hoe gaan we te werk? Eerst bespreken we jouw idee tot in detail. Vervolgens werken we alles uit. Daarna volgen de technische specificaties en het design en ga ik het voor je bouwen. Tot slot testen we alles uitvoerig na akkoord gaat je website live. Ik werk samen met techneuten die jarenlange ervaring hebben. Voor elk vraagstuk vinden we dus altijd een oplossing!

Neem contact op met mij!

Category: