U bent hier

Project X Haren

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 08/17/2013 - 17:42

Project X Haren

as seen on TV

Project Clean X Haren

note: verordening
Politie en gemeente doen een dringende oproep: Kom niet naar Haren vrijdagavond. De politie is paraat om ongeregeldheden te voorkomen.

Hoezo Facebook-feest? Slag bij Haren werd georganiseerd door gemeente en media

project x party news

Party'n in Grunning

Thuis een feestje organiseren? Dan is 't mss wel leuk om een zwembadje aan te leggen in je tuin

Confused? This article might explain things bit, in English:
Dutch town fears carnage after 'Project X' birthday party gets 6000 Facebook replies

Van social media naar media hype

Het feestje van Merthe was aangekondigd op Facebook. Ze had vergeten het feestje privé te houden. Het is niet het eerste feestje waar opeens duizenden mensen staan ingeschreven, maar voor Nederland is het misschien een unicum. Het absurde in dit geval is dat echter de landelijke pers het vrij snel oppakt, terwijl de "geplande" datum nog een paar dagen weg is. Zo versterk je het effect van social media met minstens een factor 200. En dan kan men op TV wel "oh oh" gaan zeggen maar dat is dan natuurlijk met een dik pak boter op je hoofd.

Dieper liggende oorzaak?

Misschien heeft de Nederlandse jeugd ook wel een beetje behoefte aan een feestje?

Een noodverordening? Maak er een feest van!

Nu heeft de gemeente Haren uitdrukkelijk de mogelijkheid open gehouden om een noodverordening af te kondigen als er onverhoopt toch meer dan 100 mensen komen opdagen. Maar ja, dan lijkt het me handiger om gewoon even een groot veld te reserveren en de potentiële feestgangers daarheen te sturen, schakel een organisator in, hef gewoon een euro'tje of 10 entree en zorg dat het gewoon een feestje wordt voor de idioten die vrijdag alsnog besluiten om naar Haren af te reizen. Zo vaak is het daar ook geen feest natuurlijk.

Of zoals Eric het schrijft: "ik snap nog steeds niet waarom de gemeente niet gewoon een podium dumpt in een weiland 3 km verderop ofzo @ probleem opgelost"

Project management opleiding

Sommige mensen hebben een natuurtalent om gecompliceerde tijdgebonden gebeurtenissen in goede banen te leiden. Maar voor de meeste mensen geldt: projecten managen kun je leren. Het is geen gek idee om

Definite project

Wat is een project?

Project administratie

Risicomanagement voor projecten

Een risicoanalyse is belangrijk voor het slagen van een project. Als je vooraf een inschatting maakt van de mogelijke obstakels wordt het naderhand veel makkelijker om hierop in te spelen.

Randvoorwaarden project

Internet project plan

Voor bijna elk project is internet tegenwoordig onmisbaar. Binnen de meeste organisaties heb je daarom ICT project manager die dit in goede banen leiden. Internet gaat tegenwoordig echter zo snel dat veel mensen en dus organisaties niet helemaal op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Vaak wordt er gedacht, we hebben een website, dus da's okay. Maar wat heb je aan website zonder bezoekers? En in het geval je iets te verkopen hebt online, wat heb je aan bezoekers die niks kopen?

Project vloerbedekking

alkmaar
almelo
amstelveen
amsterdam
amersfoort
arnhem
asperen
asten
bussum
dordrecht
eindhoven
gouda
hoofddorp
hoorn
ijmuiden
leeuwarden
nieuwegein
rotterdam
schiedam
spijkenisse
uden
zwolle

antwerpen
belgium

manchester

Category: