U bent hier

Samenwerken met uitzendbureaus

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 10/01/2016 - 16:30

In Nederland is er steeds meer behoefte aan flexibel personeel en dit merken de uitzendbureaus! Een uitzendbureau is constant op zoek naar de juiste kandidaat voor een vacature die vervuld moet worden. Uitzendbureaus hebben vaak een groot netwerk en kunnen hiermee de grote groep werkzoekenden goed dienen. Juist voor werkgevers kan dit ook heel erg interessant zijn, omdat de juiste kandidaat zich misschien wel in het klantenbestand van een uitzendbureau bevindt. Als we het aantal uitzendkrachten uit 2014 met het aantal in 2016 vergelijken, is er een duidelijke groei te zien. De markt trekt langzaam weer aan en dit gaat gepaard met meer vacatures. Anno 2016 bieden werkgevers minder snel een vast contract aan zijn medewerkers en daarom is de groei naar flexibel personeel nog meer gegroeid.

De zoektocht naar een uitzendbureau

Misschien wist u het al, maar uitzendkrachten zijn niet goedkoop. Deze krachten hebben namelijk dezelfde salarissen en arbeidsvoorwaarden als de werknemers die u zelf in dienst heeft. Maar daarboven op komen nog de kosten van een uitzendbureau voor de dienst. Het tarief verschilt wel per uitzendbureau, dus daarom doet u er verstandig aan om meerdere offertes aan te vragen. Wel is het zo dat u van een uitzendbureau veel kunt verwachten. U betaalt natuurlijk niet zomaar die hogere kosten voor uitzendkrachten.

De voordelen op een rijtje

Ik zal even kort de voordelen van een uitzendbureau bespreken. Allereerst wint u tijd, omdat u niet meer hoeft te zoeken naar geschikt personeel. U hoeft zelf niet meer al die sollicitatie brieven te lezen, maar een uitzendbureau gaat voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Zoals ik al zei beschikt een uitzendbureau over een grote database waar waarschijnlijk de juiste kandidaat wacht op uw vacature!
Wilt u een uitzendbureau inschakelen? Neem dan zeker een kijkje op de website van PersoneelSelectief, een Uitzendbureau Zwolle.

Category: