U bent hier

Skivakantie Zwitserland - Hotel Chez Jan in Morgins

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 07/10/2017 - 11:18

Skivakantie in Zwitserland

Afgelopen zomer ben ik op skivakantie geweest in Zwitserland. Lang getwijfeld, omdat ik ergens wilde skiën met mijn gezin en we dus ook de kleintjes mee mochten. Skigebied Portes Du Soleil leek me geschikt, een mooi skigebied waar nog meer activiteiten te doen zijn.

Hotel Chez Jan in Morgins

We vertrokken richting Morgins, een dorpje in Zwitserland dat aan Portes du Soleil vast zit. Na een stevige rit van 10 uur komen we aan in Morgins. Vooraf had ik een prachtig hotel geboekt in het centrum van Morgins. Chez Jan – Hotel Zwitserland ofwel een boetiek hotel in het pittoreske Morgins.

Het hotel zelf is gevuld met creativiteit. Een huiselijke sfeer met een prachtige ambiance. Na een welkom ontvangst werden we begeleidt naar onze kamers. De familyroom was ideaal voor ons. Uitgeteld van de reis hebben we heerlijk gegeten in het hotel. Met in de avond nog tijd voor wat ontspanning in het wellness gedeelte van het hotel. Skipiste om de hoek, beter kon niet.
Het skigebied biedt alles van een ontspannende skisessie tot razendsnelle pistes. En dat allemaal omringd door prachtige natuur. Offpiste zijn we niet geweest in verband met de kids. Het goede voorbeeld, laat maar zeggen ;). Overigens zijn er genoeg faciliteiten naast de skipiste zoals toiletten en eet/dranktentjes. Misschien niet erg belangrijk, maar met twee kids erbij is dat toch erg fijn. We hebben overigens ook heerlijk weer gehad, dat maakte het skiën nog net een stukje beter. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend is in Zwitserland.
Naast skiën hebben we heerlijk gewandeld door het prachtige gebied. Ik had vooraf al een goed gevoel over Morgins, maar deze vakantie bevestigde alles. Ik raad dit Hotel Morgins, Portes du Soleil en Chez Jan aan iedereen aan, met name als er kids meegaan. Beter Hotel in Zwitserland vind je naar mijn ervaringen niet. Succes met reizen allen!

Category: