U bent hier

Tenniskleding waarom eigenlijk?

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 01/12/2017 - 17:55

Waarom tenniskleding kopen?

Je zou denken waarom moet ik speciaal voor het tennissen tenniskleding kopen? Waarom voldoet een gewoon shirtje niet of misschien een voetbalbroek?
Tennissen is toch een andere tak van sport en daar hoort ook andere kleding bij. Bij tennissen wordt er geen contact gemaakt met andere spelers of de grond, waardoor het overbodig is om dikke broeken te maken of sterke shirts die tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het zo dat er op de tennisbaan andere regels gelden, waarbij bepaalde printen of vormen uitgesloten zijn.

Waaraan voldoet tenniskleding?

Allereerst moet een tennisshirt comfortabel zijn, het moet lekker zitten, zodat er gepresteerd kan worden.
Maar ook dat het licht van gewicht moet zijn, je zou eigenlijk niet door moeten hebben dat je een tennisshirt aan hebt.
Daarnaast moet het shirt vocht kunnen afvoeren, de meeste tennisshirts zijn van een speciaal materiaal, nike noemt dit Dri-Fit. Op deze manier worden de shirts niet nat en zal het niet in de weg zitten tijdens het tennissen. Ventilatie, het lichaam moet gekoeld kunnen worden tijdens het inspannen, waardoor een extra opening voor ventilatie het tennisshirt verbetert.

Tenniskleding anno 2017

Anno 2017 is er veel mogelijk, denk aan andere prints en bijzondere kleuren. Dit was een paar jaar geleden niet mogelijk geweest, maar men wil hip en trendy zijn en zo wordt sportkleding met de normale mode gecombineerd. Dit leidt tot een bijzondere collectie tenniskleding. Bijzondere tenniskleding is te koop bij http://Tennisfirst.nl/kleding

Category: