U bent hier

Textielreiniging en linnenverhuur

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 10/10/2016 - 11:17

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat er in de horeca flink wat linnen wordt gebruikt. Denk hierbij dan aan het linnen wat op tafels ligt, in de keuken wordt gebruikt of aan het linnen dat op je bed ligt. Horecabedrijven kunnen er voor kiezen om linnen in te kopen, maar het is ook mogelijk om linnen te huren. Dit biedt een horecabedrijf namelijk vele voordelen. Daarnaast kan ook het reinigen van het linnen worden uitbesteed.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat hierin gespecialiseerd in is? Zowel in het verhuren als verkopen bij horecalinnen en de daarbij behorende reiniging? Dan raden wij Metselaar Textielservice van harte aan. Dit bedrijf is al bijna 20 jaar dé Nederlandse specialist op het gebied van hotellinnen, restaurantlinnen en textielreiniging. Maar je kunt hier ook terecht voor bijvoorbeeld beroepskleding. Het bedrijf is opgericht in 1997 en is een echt familiebedrijf waarin vader en zoon de dagelijkse leiding hebben. Wij kennen het bedrijf als echte specialisten met een hart voor linnen!

Meer dan reinigen alleen

>Wanneer je op zoek bent naar een dergelijke specialist, is het belangrijk om verder te kijken dan het linnen en het reinigen daarvan. Het is namelijk belangrijk dat het complete plaatje klopt als het om hotellinnen of restaurantlinnen gaat. Daarbij is natuurlijk het contact erg belangrijk en ook het gevoel speelt een belangrijke rol. Dat zit bij Metselaar Textielservice meer dan goed. Je gaat in zee met een betrouwbare partner, met kennis van zaken. Een echte aanrader dus!

Category: