U bent hier

Tips voor science fiction boeken

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 05/23/2017 - 20:48

Als je graag scifi boeken lesst hebben we een goede tip voor je: Sciencefictionboeken.com, dé website voor en over science fiction boeken. Als je goede science fiction boeken zoekt om te lezen ben je op die website op de juiste plaats.

Je vindt er een top 10 van de allerbeste science fiction boeken voor volwassenen terug die in het Nederlands vertaald zijn. Echte aanraders binnen het SF genre. Van de klassieke science fiction verhalen over het eerste contact met een buitenaardse samenleving of over ruimte oorlogen met buitenaardse rassen die een invasie plannen van de Aarde. Klik direct op beste science fiction boeken ooit om op zoek te gaan naar een goed science fiction boek, of op beste science fiction boeken voor de jeugd als je een boek zoekt voor jong volwassenen. Voor liefhebbers van fantasy boeken is er ook een lijst van science fiction boeken voor fantasy fans.

Op nummer één staat het onvolprezen Hyperion van Dan Simmons, het eerste boek uit de Hyperion Canto's. Die vierdelige Science Fiction boeken serie van Dan Simmons is een van de meest uitgewerkte en intellectuele van alle SciFi boeken die al verschenen zijn. Hyperion is een echt science fiction meesterwerk met heel verschillende verhaallijnen en een enorme poëtische verbeeldingskracht. Het is daarbij ook nog eens een erg spannende serie vol met avontuur en actie, maar tegelijkertijd is het pure literatuur. Samen met de personages van het boek ga je op een echte ontdekkingsreis door de verschillende werelden en planeten die Dan Simmons creëerde in Hyperion. Het is met momenten een magische reis die je doet wegdromen, en tegelijkertijd wordt je meegezogen in een soms ingewikkelde en fantastische plot, die echter in het laatste en vierde deel heel knap wordt samengevoegd en die een erg emotioneel einde geeft.

Op nummer twee staat Duin van Frank Herbert. Lees er meer over in de top 10 science fiction boeken.

Category: