U bent hier

Voorkom een inbraak via de kerntrekmethode

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 10/11/2017 - 14:02

Wanneer er wordt ingebroken in uw woning is dat een lastige situatie. Inbrekers zijn uw prive omgeving binnengekomen en dit had u graag kunnen voorkomen. Op dit moment is er een veelgebruikte techniek die wordt gebruikt door insluipers: de kerntrek techniek. Hoe werkt deze methode en hoe voorkomt u dat inbrekers middels deze methode uw woning betreden?

Zo werkt de kentrek methode

Een kerntrek methode is voor inbrekers een enorm snelle manier om een woning of pand te betreden. Een inbraak kan al binnen 20 seconden uitgevoerd zijn, dit komt omdat er vrij weinig handelingen nodig zijn voor het uitvoeren van een kerntrek inbraak. De methode werkt als volgt: een inbreker schroeft een schroef in de cilinder van het slot, wanneer deze schroef in de betreffende cilinder zit dan wordt deze er uitgetrokken. Door deze handeling uit te voeren kan de inbreker vervolgens uw woning betreden.

Beveilig uw huis tegen de kerntrek inbraak

Zoals u leest is een kerntrek inbraak vrij snel uitgevoerd door een inbreker. Om dit te voorkomen is het daarom belangrijk om goede cilinders aan te schaffen die beveiligd zijn tegen deze specifieke inbraak. Hierdoor voorkomt u dat een inbreker binnen 20 seconden uw pand kan betreden. Anti-kerntrek cilinders zijn cilinders met beveiligingsklasse SKG***. Deze cilinders kunnen een hoge trekkracht aan waardoor een cilinder niet uit het slot te trekken is.

Advies

Een specialist als een Sleutelmaker kan u meer informatie geven over het voorkomen van een kerntrek inbraak. Een sleutelmaker verkoopt ook speciale anti-kerntrek sloten zodat u uw huis optimaal kunt beveiligen.

Category: