U bent hier

Vulpennen zijn weer helemaal hot

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 08/24/2017 - 20:56

Vulpennen zijn weer helemaal hot. Waar het een paar jaar geleden nog suf was om met een vulpen te schrijven, is het nu helemaal hot. Dit is onder meer te danken aan de vele kalligrafie filmpjes die op Facebook en Youtube voorbij komen. Daarnaast is het natuurlijk enorm "anders" als je met een vulpen schrijft. En "anders" is hip! Dus wil jij opvallen en niet tot de 13 in een dozijn schrijvers horen? Koop dan eens een vulpen en ga er mee aan de slag. Daarnaast zul je merken dat je handschrift ook nog eens verbeterd omdat je met een vulpen met veel meer geduld moet schrijven.

waarom schrijven met een vulpen?

Schrijven met een vulpen is natuurlijk heel anders dan met een balpen. Met een balpen kan iedereen schrijven, met een vulpen moet je een bepaalde finesse hebben om goed te kunnen schrijven. Voor een linkshandige is het helemaal lastig om goed met een vulpen te schrijven. Omdat je tijdens het schrijven dan met je hand over de inkt veegt. Als dit geen sneldrogende inkt is dan veeg je alles wat je net geschreven hebt meteen weer uit. Een van de beste vulpennen voor dagelijks gebruik is de Kaweco AL sport. Lees hier alles over deze vulpen: http://www.luxevulpennen.nl/vulpennen/goedkope-vulpennen/kaweco-al-sport...

Prijsklasses van vulpennen

Vulpennen zijn in verschillende prijsklasse te krijgen. De goedkoopste vulpennen zijn in China of Japan al te krijgen voor minder dan $5,- per stuk, terwijl op de Nederlandse markt de goedkoopste vulpen rond de 10 euro ligt. Een echt goede vulpen koop je al rond de 50 euro. De prijs kan echter oplopen tot wel 10.000 euro per vulpen voor de luxe afgewerkte vulpennen. Dit zijn natuurlijk wel vulpennen die niet elke dag verkocht worden, en alleen weggelegd zijn voor de aller rijkste onder ons.

Lees alles over vulpennen op www.luxevulpennen.nl

Category: