U bent hier

Wat is nu het beste kookboek van 2016?

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 01/09/2017 - 22:31

Wel, als je Bestekookboeken.com moet geloven is dat voor 2016 Puur Pascale, Beter eten is beter leven geworden van de Belgische Pascale Naessens. En daar is wel wat voor te zeggen.

Het is het warmste en sfeervolste boek vanPascale Naessens sinds ze in 2010 begon met het schrijven van kookboeken. Ze brengt haar levensstijl, die helemaal in het teken staat van gezelligheid en romantiek, prachtig in woord en beeld. Met gedekte tafels die getuigen van creativiteit en liefde voor de natuur, mooie gerechten en mooie keramiek. Pascale verwerkt pure en natuurlijke producten tot meer dan 75 eenvoudige, smaakvolle en gezonde gerechten. Dit zevende boek is het meest complete en vernieuwende van de reeks. Pascale Naessens leerde haar lezers dat ze volop kunnen genieten van lekker, voedzaam en gezond eten. Ze zette een hele beweging op gang die nog steeds groeit. Haar filosofie en recepten maakten haar tot de bestverkopende auteur in België, en ook in het buitenland groeit het aantal aanhangers.

In de lijst van de beste kookboeken van 2016 van Bestekookboeken.com kom je te weten wie de andere beste kookboeken van 2016 zijn. Op plaats twee komt Dagelijkse kost - koken met gezond verstand van Jeroen Meus, de sympathieke kok van het populaire tv-programma 'Dagelijkse kost'. Plaats drie is voor Simple food - 60 eenvoudige recepten voor thuis van Sergio Herman. In zijn laatste boek keert die terug naar de essentie van het koken, naar de eenvoud. Plaats vier is voor Powerfood van Rens Kroes. Zij is vaste columnist voor Glamour Magazine, maakt kookvideo’s en blogt op haar website.

Ontdek de andere kookboeken in de lijst op Bestekookboeken.com.

Category: