U bent hier

Een website met sommige van de lelijkste websites ter wereld

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/03/2017 - 13:43

Op Ugliestsiteintheworld.com vind je lijsten met sommige van de lelijkste websites ooit ter wereld. Er zijn ondertussen al meer dan 80 websites verzameld die goede voorbeelden zijn van vaak erg slecht web design.

Op Ugliestsiteintheworld.com worden niet enkel Engelstalige websites verzameld zoals vaak het geval is maar wordt er geprobeerd om websites van zoveel mogelijk landen ter wereld te beoordelen. Gaande van Europese landen zoals Belgiƫ, Nederland, Frankrijk en Duitsland en nog veel meer tot Afrikaanse landen zoals Zimbabwe en Nigeria; Elk land of elke regio in de wereld heeft wel zo zijn eigen standaarden om wesites te maken en regels om websites te beoordelen op hun functionaliteit en 'schoonheid'. Je vindt dan ook lelijke websites overal in de wereld.

De websites op Ugliestsiteintheworld.com worden niet enkel onderverdeeld per land, maar ook per categorie. Zo zijn er categorieƫn voor flash websites, voor oude dinosaurussen (= websites die al heel oud zijn en al lang niet meer zijn aangepast), christelijke websites.

Ga zeker eens een kijkje nemen. De beste plaats om te beginnen is de top tien van lelijkste websites. Het is een Engelstalige website dus de link is in het Engels worst websites ever. Een andere categorie waar je kan beginnen is de categorie van slecht web design, in het Engels wordt dat examples of bad web design.

Category:

Tags: