U bent hier

Welke trouwjurken passen het best bij een bepaald figuur (Tips)

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 12/11/2014 - 14:45

Welke trouwjurken passen het best bij een bepaald figuur (Tips)

Je twijfelt vast wel over je lichaamspostuur. Onzekerheid is volkomen normaal. Maar geen getreur, hier onder staan tips voor jullie voor elke figuur!

Figuur: atletisch
Vrouwen met een sportief figuur zijn atletisch gebouwd. Je hebt smalle taille, brede schouders, smalle heupen en slanke benen.

Figuur: zandloper
Je hebt smalle taille, volle borsten en vrouwelijke heupen.

Figuur: appel
Grote borsten, vollere buik en brede schouders zijn de kenmerken voor vrouwen als een "appel". Daarentegen is je onderlichaam wat smaller, met platte billen en slanke benen.

Figuur: peer
Aanzienlijk is hun onderlichaam smaller dan het bovenlichaam zo is een peerfiguur te herkennen van vrouwen. Je hebt kleine borsten, slankee taille en smalle schouders, maar het onderlichaam heeft vollere billen, brede heupen en vollere benen.

Lichaam(s)- of delen verbergen of beter laten uitkomen?
Tevreden met je lichaamspostuur, maar er is toch nog wat je wilt verbergen of beter uit wilt laten komen? Hieronder staan aantal punten voor hoe je het beste kan aanpakken.

Armen:
9 van de 10 vrouwen zijn niet altijd even tevreden met hun boverenarmen. Last hebben van bewegende kipfiletjes? Dat werk.

Klinkt bekend?
Als je je armen wilt bedekken kan je kleine mouwtjes of een jasje dragen.

Buik:
Uit 2 delen kun je een bruidsjurk ook overwegen, dit verbergt ook. Kies wel een dikke stof, geen dunne. Door dunne stof zal je juist de dingen die je "verbergt" zien.

Rug:
Kies voor een open of bedek het met een lage of een dunne stof, zodat het doorzicht wordt. Mooie rug? Laat het dan ook zien! Extra aandacht krijgen is juist wel leuk. Het zal misschien jou niet zo erg opvallen, maar je gasten zullen je back wel vaak zien.

Hals:
Heb je mooie, lange hals? Een eenvoudige halslijn kiezen zonder tierelantijntjes.
Als je je hals en je schouders beter uit wilt laten komen, dan kan dat met een strapless trouwjurk. Een korte hals is mooi, wanneer je haar is hebt opgestoken, lijkt je half ook optisch lang. Lange hals staat het mooist bij los haar. Een bruidsjurk met de lengte van jou. Heb je korte of juist lange benen? Je lichaamslengte is tevens belangrijk, want zodra je een trouwjurk gaat passen is het natuurlijk wel verstandig dat je weet hoelang je bent.

Lange benen:
Heb je lange benen? Dan past een empire of een bohemian jurk perfect. Wil je niet dat je benen zichtbaar zijn, dan moet je niet voor een korte jurk kiezen. Je kiest dan juist voor dat alle ogen op jouw onderstel wordt gericht.

Korte benen:
Korte benen? Dan moet je rekening met lijnen en kleuren van je bruidsjurk houden. Kies dan een bruidsjurk die een strakke belijning en egale kleuren heeft. Zorg ervoor dat je jurk uit 1 stuk bestaat, je zal daardoor ook wat langer lijken. Voor korte pootjes zijn er ook oplosssingen voor. Bijvoorbeeld: een prinsessenjurk of een korte babydoll. Je zal daarin langer lijken, omdat je benen zichtbaarder zijn.

Trouwjurk make-up:
Regel je make-up look ruim voor je bruiloft, zodat je het kan combineren met je trouwjurk, schoenen en accessoires etc. Je make-up is ook heel erg belangrijk voor je bruidskapsel, want dat zorgt voor een andere uitstraling. Heb je opgestoken haren? Dan zou je beter voor lichte kleuren kunnen zien. Heb je je bruidskapsel gekruld, dan zou je beter voor donkere kleuren kiezen. Zorg wel ervoor dat je make-up op hebt, voordat je je bruidsjurk aan hebt. Want als je make-up per ongeluk op je witte of andere lichten kleuren komt, dan heb je al een slecht begin.

Category: