U bent hier

Zeiljacht huren

We hebben onze eigen SEO tool ontwikkeld, waarmee je een heel goed overzicht krijgt van de keywords die echt belangrijk zijn:

Rankshaper.com

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 10/07/2016 - 10:27

Stel je eens voor. Het is hartje zomer en je hebt een paar dagen vrij. Het zonnetje schijnt, maar je hebt eigenlijk niet zoveel zin om die dagen aan het zwembad te hangen of aan het strand te liggen. Je bent op zoek naar iets actiefs, wat je samen kunt doen met vrienden. Wat is er dan beter dan een activiteit op het water? Ga eens naar Friesland en huur een zeiljacht. Beleef plezier op het water.

Touwtjes in eigen handen!

Een vakantie op het water is een keer wat anders dan een normale strandvakantie. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je ook wel wat ervaring hebt in het zeilen, want anders wordt het wel heel erg lastig. Scheer over het water in een zeiljacht. Het mooie dat jullie zelf de touwtjes in handen hebben. Niet voor niets is het in Friesland zo gezellig in de zomermaanden. Het Sneekermeer, het Tjeukermeer en de Brekken zijn allemaal prachtige gebieden in Friesland om een watersport te beoefenen. En dan heb ik nog niet eens alles benoemd.

Meest favoriete watersport gebied

Het leuke aan de Friese meren is dat je hier zowel jong en oud tegenkomt op het water. Het is leuk om te zien hoeveel plezier alle mensen hebben in hun bootje. Het kan hier gaan om een zeilboot, maar ook om de motorbootjes. En vergeet niet, Friesland is de meest favoriete watersport gebied om een boot te huren. Steek zelf je handen en geniet van de vaargebieden zoals het IJsselmeer en de Waddenzee. Ben je er nog niet helemaal uit of je een zeiljacht wil huren bij Enjoy Sailing? Maak dan kennis met de zeiljachten van Enjoy Sailing en vraag een gratis proefvaart aan. Ga op avontuur met een zeiljacht en ontdek de Friese meren!

Zeiljacht verhuur bij Enjoy Sailing

Dus weet je nog niet zo goed wat je kunt doen als je vrije dagen hebt en het mooi weer is? Houd dan in gedachte dat je veel waterplezier kunt beleven op het water! Huur bijvoorbeeld een zeiljacht bij Enjoysailing.nl. Enjoy Sailing verhuurt Bavaria en Beneteau zeiljachten. Wanneer je weinig ervaring hebt met een zeiljacht huren, is het ook mogelijk om vanaf 2 uur een instructeur in te huren. Deze instructeur helpt je goed op weg om het ultieme zeilgevoel te ervaren. De zeiljachten van Enjoy Sailing zijn erg luxe en zijn van alle gemakken voorzien.

Category: